Laura // RUST

Laura // RUST

Sted

Dato

30 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

LAURA

Lauras krystalklare stemme maler et skrøbeligt univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Inspirationskilderne rangerer fra Banks og FKA Twigs til popikonet Medina.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

23-årige Laura laver popmusik fra sit allerinderste. Hendes krystalklare stemme maler et skrøbeligt univers, der både er grænsesøgende og mærkeligt, og samtidig poppet og ømt. Inspirationskilderne rangerer fra Banks og FKA Twigs til popikonet Medina. Musikken er kendetegnet af melankoli – men produktionerne er forløsende og fulde af energi.

Laura har en stærk musikalsk baggrund og har blandt andet været en del af SheCanPlay-inititativet i 2020 og 2021. Nu folder Laura sig ud på egen hånd, hvor hun med tekster i øjenhøjde beviser, at hendes følsomhed kan bruges som en kæmpe styrke i musikken.

Lauras debutsingle "Livstid Er For Altid" havde premiere hos Soundvenue, der beskrev sangen med ordene; "Det storladne omkvæd og det pulserende beat kontrasteres stedvis af helt stille passager, og til sidst er lydbilledet faktisk decideret spartansk. Så når man forventer, at sangen slutter med det helt store omkvæd, klinger den i stedet helt stille ud."

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .