Lav din egen design-uro - familieworkshop

03 dec 2017 kl. 13:00 - 16:00

Dansk Arkitektur Center (Salen), Strandgade 27B, 1401 København K

Skru op for hyggen og være kreativ sammen med hele familien. Tag far, mor og søskende under armen og besøg DACs årlige juleværksted hvor vi i år laver smukke design-uroer, designet lige efter dit ønske

Sammen med Kinetic Mobiles Copenhagen inviterer DAC indenfor til et juleværksted hvor hele familien kan være kreative sammen! Hver familie laver selv deres egen mobile, og tager den med hjem efter workshoppen. Her kan den pryde på værelset, i hjemmet eller lægges som gave under træet.

Kinetic Mobiles Copenhagen er specialiseret i at designe og samle bevægelige mobiler. Den lille designvirksomhed, består af designerne Stine Bloch Tranekjær og Kenneth Gyde Poulsen, som fra deres værksted på Amager, siden 2015 har produceret de håndlavede mobiler.

Som en hængende skulptur, placerer mobilen sig et sted mellem kunst og arkitektur, når den ved hjælp af former, farver og komposition forholder sig til rummet omkring den. Nøje afstemte balancepunkter, berøring og luftstrømme er med til at sætte mobilen i bevægelse. Inspirationen til mobilerne stammer blandt andet fra den anerkendte amerikanske skulptør Alexander Calder, som er ophavsmanden til den modernistiske mobile.

DAC stiller materialer og værktøj til rådighed samt kyndig vejledning fra Kinetic Mobiles Copenhagen og DACs arkitekt- og designuddannede undervisere og sikrer at I kommer vel i mål med netop jeres mobile.

Vi glæder os til at tage imod i vores hyggelige pakhus – og lover gennemført julestemning og hygge for hele familien!

Detter arrangement bliver også holdt:
Den 10. december

Entré for hele familien (1-10 pers.)

Salg lukket