Event aflyst

Lav mosaik ramme af Hotel Porcelæn

DKK 130,00

Sted

Dato

12 apr 2020 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Vi har tabt så mange fine tallerkner og kopper på gulvet, men de er så fine at vi synes du skal lave din egen mosaik med dem.
Kom med denne dag og prøv kræfter med at lave mosaik.
Vi har en form-cement- og masser af skår du kan bruge.

Vi bruger hammer til at slå store skår til små så de passer til dit værk.
I baren kan du købe varm kakao og vafler hvis sulten melder sig.
Vi laver det under halvtaget i haven så på med den varme sweater.

Bedst egnet for voksne men børn over 10 år kan deltage.

Det koster 130 kr at lave 1 mosaik men I kan være flere om 1 mosaik-ramme.
Vi glæder os til at se dig.

Arrangør

På Hotel Hornbækhus mødes hotellets gæster og de lokale til mad og andre fælles oplevelser. Se mere på www.hornbaekhus.com

Lokation

Hotel Hornbækhus Hotel Hornbækhus, Skovvej 7, 3100 Hornbæk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .