Lav video med din smartphone - Netværket Tredje Torsdag!

19 apr 2018 kl. 18:00 - 21:00

Rødvig Ferieby, Strandgabsvej 29, 4673 Rødvig Stevns


Bliv klogere på, hvordan du forvandler dine videoklip fra mobilen til super skarpe videoer, som du kan bruge i din online markedsføring når Netværket Tredje Torsdag får besøg af Asger

Video er et stærkt og effektivt markedsføringsværktøj, som får større og større betydning - især på de sociale medier.

De fleste kan efterhånden filme video af teknisk høj kvalitet med deres smartphone - men hvordan sikrer du, at selve indholdet også er lige i skabet? Og hvordan udnytter du bedst de muligheder, som smartphone video giver dig? Krydret med øvelser og en masse eksempler bliver du klædt på til at filme som en professionel, du får tips og tricks til, hvordan du planlægger din video, og du vil blive inspireret af, hvordan andre bruger video i deres online markedsføring. Du får desuden en intro til det basale udstyr til smartphone, der kan løfte niveauet af dine optagelser betragteligt.

Oplægsholder er DR-journalist og grundlægger af produktionsselskabet KlipWorks Asger Rasmussen, som siden 2008 har beskæftiget sig med professionel videoproduktion for kunder som Velux, PostNord og Udenrigsministeriet.

Program

Kl. 18.00 Velkomst og præsentation

Kl. 18.10 Sådan laver du video med din smartphone

Kl. 19.00 Spisning og netværk

Kl. 20:00 Sådan laver du video med din smartphone

Kl. 21:00 Tak for i aften

Tid og sted

Torsdag d. 19. april kl. 18-21.

Rødvig Ferieby,
Strandgabsvej 29
4673 Rødvig Stevns

Pris og tilmelding

Det koster 200,- ex. moms at deltage.

Du tilmelder dig via Billetto

Spørgsmål

Har du spørgsmål eller driller tilmeldingen? Kontakt kommunikationskonsulent Signe Kjærbølling signe@stevnserhvervsraad.dk – tlf. 40148916.

Billet

Salg lukket