spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lavt stofskifte - en folkesygdom

Afholdt event

Lavt stofskifte - en folkesygdom

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 maj 2017 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Hvem kunne vide,
at lavt stofskifte betyder så meget for dit liv?


Lavt stofskifte er en folkesygdom

Træner og træner du uden at få effekt af træningen? Kan du ikke tabe dig, selvom du er på slankekur? Er du altid træt, selvom du sover hele tiden? Glemmer du, og har du svært ved at koncentrere dig? Har du svært ved at blive gravid, eller har du aborteret flere gange? Måske er du en af de 300.000 danskere, der har hypothyreose, populært kaldet: lavt stofskifte.

  • Hvem kunne vide, at den lille sommerfugle-formede kirtel, der kaldes skjoldbruskkirtlen og som sidder foran på min hals, kunne have så stor indflydelse på hele mit liv?

Sådan skriver den populære Dana Trentini, kvinden bag bloggen HypothyroidMom, en blog om lavt stofskifte med over to millioner sidevisninger pr. måned og en million Likes på Facebook.

Nu kommer hun til Danmark og giver et længe ventet foredrag.

Når skjoldbruskkirtlen producerer for få hormoner, får man "lavt stofskifte". Det kan give mange forskellige symptomer, som f.eks. overvægt, træthed, graviditetsproblemer, tendens til depression, ondt i led or muskler og meget mere.

Over 300.000 danskere er ramt af lavt stofskifte - heraf er langt de fleste kvinder. Over halvdelen har ingen diagnose og får derfor heller ikke behandling. En del af dem, der får behandling, føler sig ikke raske, men alligevel får mange af dem ikke lov at prøve andre typer af medicin end den gængse.

Kom og blive klogere på lavt stofskifte. Den Danske Hypothyreose Landsforening har inviteret canadiske Dana Trentini kommer til Danmark for at holde foredrag.

Måske kender du allerede hendes blog?

Læs mere her: Dana Trentinis blog: HypothyroidMom.com

Læs mere om: Hvor mange har lavt stofskifte i Danmark?

Foredraget af arrangeret af:

DDHL, Den Danske Hypothyreose Landsforening, www.ddhl.dk
www.facebook.com/lavtstofskifteforening

og

Foreningen Stofskiftesupport, www.stofskiftesupport.dk
www.facebook.com/stofskiftesupport


Medlemmer af DDHL kan købe billetterne til medlemspris: 100 kr.


Foredraget er på engelsk, men der oversættes løbende til dansk.





Teater Biografen ligger i Herlev:


Arrangør

Den Danske Hypothyreose Landsforening og Foreningen Stofskiftesupport arbejder for at udbrede kendskabet til og forståelsen for hypothyreose - og for at stofskifte patienter kan få den type behandling, de trives bedst på.

Lokation

Teater Biografen, Herlev Bygade 30, 2730 Herlev

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .