LAVUKSTOCK 2022

eventet sluttede

LAVUKSTOCK 2022

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

03 jun 2022 kl. 11:00 - 21:00

Beskrivelse

Lavukstock er en endagsfestival arrangeret af Lavuk Entertainment, et eventbureau og arbejdsplads for mennesker med funktionsnedsættelser.

I 2022 er det 10 gang, at Lavukstock afholdes -så glæd dig til en kæmpe jubilæumsfest med god musik og som altid med Jøden og Hefty til at styre slagets gang❤️🧡💛💚💙💜

Lavukstock henvender sig til alle mennesker med funktionsnedsættelser og deres netværk.
På festivalen vil der, udover en masse god livemusik, være boder såsom vores eget trykkeri, hvor der kan købes Lavukstock merchandise. Frivilligboden sælger blandt andet kaffe og kage, derudover vil der være øl- og madboder samt en masse andre spændende boder med aktiviteter. Der kan betales med kontanter eller MobilePay på festivalen.

Billetten koster 200 kr. og det er som altid muligt at få ledsager gratis med på festivalen, hvis du har et gyldigt § 97-ledsagerkort. Billetter kan også købes i døren på dagen.

Vi glæder os til at se jer alle til et brag af et jubilæum -så husk det gode humør og din bedste ven.

Kram fra os alle i Lavuk Entertainment🥳

Arrangør

VI ER FORAN, BAGVED OG MIDT I MUSIKKEN

Lavuk Entertainment går efter at skabe en udvikling, hvor vores medarbejdere, og mennesker med funktionsnedsættelser generelt, bliver aktive kulturforbrugende medborgere.

Vi arbejder med kulturelle arrangementer i bred forstand, og vi kan hyres til en lang række opgaver inde for feltet. Lavuk Entertainment arrangerer og afvikler blandt andet større musikfestivaler for mennesker med psykisk og fysisk udviklingshæmning og deres netværk. Vores eventbureau arbejder med populære kunstnere på den danske musikscene, gode handicapfaciliteter, overkommelige priser og højt til loftet.

Lokation

LAVUK LAVUK, Borgervænget 19, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .