LBKhaled & Oriental Mood trio at Sorte Firkant

22 mar 2018 kl. 20:30 - 21:30

Sorte Firkant, Blågårdsgade 29, 2200 København


"Oriental Timing" er en musikalsk rejse der beskriver, hvordan den arabiske og andalusiske musikkultur mødtes og udvekslede melodier og rytmer for mere end 800 år siden. Andalusien i Spanien var et arabisk sultanat, hvor jøder, muslimer, kristne og de nytilkomne sigøjnere, levede side om side med gensidig respekt for hinandens traditioner og kultur. Arabisk og sigøjner musik fra Andalusien var - og er kendetegnet ved improvisation, evnen til at formidle stemningen i øjeblikket.
Musikken er spækket med spontane indfald, og mange soloer på både Qanun, indisk tabla og flamenco guitar.
Musikken er fortrinsvis skrevet af Lars Bo Kujahn, men der bliver også præsenteret traditionel flamenco og nordafrikanske melodier.
Rejsen til Andalusien er et moderne møde mellem flamenco og arabisk musik personificeret af:

Poul J. Knudsen: Guitar, (kendt fra "Flamenco Passion") er en af de mest fremtrædende udøvere af Flamenco Guitar i Danmark.
Mirwais Fedai: Indisk Tabla, perc. (Kendt fra "Dunia", "Mizgin" et al.) Har afghanske baggrund, men voksede op i Danmark og er i dag en af de bedste tabla spillere i Skandinavien.
Lars Bo "Khaled" Kujahn; Qanun, guitar, slagtøj, komponist er den musikalske leder, og spillede sine første koncerter i 1975 ... og siden da mere end 1001 ..https://itunes.apple.com/us/album/oriental-timing/1195596920http://oriental-mood.dk/discography.htmhttps://www.youtube.com/watch?v=0H-rZ0XZIh0&index=5&list=PLrjKv_t8xnqjcsUmkoHoX1jDcgqya6ui360 DKK (50 tickets will be available for sale on Billeto starting Monday 5th of March)

General Admission

Salg lukket