Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lea Havelund & Mads Søndergaard

Afholdt event

Lea Havelund & Mads Søndergaard

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

07 jul 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Lea Havelund(sang og cello) og Mads Søndergaard(klaver og harmonika) spiller Leas ny-komponerede musik blandet med fortolkninger af jazz-standards. Musikken som er skrevet for sang, cello, klaver og harmonika er original, stemningsfuld og varieret. Inspirationen henter Lea fra mange forskellige genrer og lande, og i hendes arrangementer og kompositioner høres således bl.a. elementer af tango, nordisk folkemusik og jazz. Samtidig afslører celloens bløde klang, at grunden er lagt i den klassiske musik. I dette musikalske møde dannes et underfundigt univers, som er svært at definere genremæssigt, men meget spændende at lytte til!


Cellisten og sangerinden Lea Havelund har skabt et helt nyt poetisk og virtuost univers, hvor stemmen varmt blander sig med celloen. Hendes klassiske master-uddannelse, instinktive musikalitet og gode øre for al slags musik gør hende til en original komponist og arrangør. Og resultatet er en lyd, som ikke før er hørt. Lea Havelund har medvirket i talrige musikforestillinger blandt andet på Østre Gasværk, Folketeateret, Malmø Stadsteater og Det kongelige Teater. Hun har bl.a. spillet med den prisvindende violinist Bjarke Falgren, folkemusikgruppen Over Sundet, sangerinden Iris Bergcrantz, bassisten Anders Fjeldsted, vokalgruppen Åkervinda og med Bo Stiefs New Dreams Trio med Poul Halberg og Alex Riel. Adskillige gange har Lea Havelund optrådt som solist med bl.a. Odense Symfoniorkester og hun har mange solokoncerter i de nordiske lande bag sig.

Pianisten, Mads Søndergaard begyndte sit jazz-eventyr på den legendariske jazz-bar Bent J i hans hjemby Århus. I 1998 flyttede han til Holland for at studere klaver på Det kongelige Musikkonservatorium i Haag, hvor han tog eksamen i 2003. Herefter flyttede han til København og begyndte at spille med talløse konstellationer af byens jazzmusikere. Mads er en alsidig musiker som bevæger sig indenfor genrerne ragtime, stride, bebop, singer/songwriter, bossa, pop og alt derimellem. Udover klaver spiller Mads også hammond-orgel og accordion.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .