Lea Kampmann & Hans Andrias

12 okt 2018 kl. 21:30 - 23:30

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Det er med lige dele stolthed og glæde at vi præsenterer to af Færøernes nyeste og samtidig mest markante navne på vores scene.


LEA KAMPMANN
Lea Kampmann er en ny færøsk artist med god vind i sejlende. Hun bevæger sig indenfor genren Dreampop og beskriver selv sin musik som folkelig, evigt udviklende og grænsesøgende - med drømmende aspekter og en rolig, atmosfærisk stemning. Hendes tekstunivers er ydmygt og indsigtsfuldt, og koblet til de bløde toner søger de at finde og skabe kosmos i kaos. Kampmann debuterede i foråret 2017 med singlen ’Water’, og efterfølgende EP’en ’Common Blue’ - og allerede til Faroese Music Awards 2018 modtog hun prisen som ’Årets Artist’.

HANS ANDRIAS
Den 27-årige sanger, sangskriver og multi-instrumentalist udgav i 2012 sin første single “Don’t Want to Burn” og vandt samme år Planet Awards-prisen “Årets Nye Artist”. I 2016 udkom så det anmelderroste debutalbum Vision, der markerede ham som et stærkt folk- og rocknavn i Americana-genren. For tiden komponerer Hans Andrias musik til den danske forestilling Nordiske Vuggeviser - sammen med Tina Dickow, Helgi Jónson og Nive Nielsen. Hans Andrias er desuden meget turneaktiv i Europa, og i fjor vandt han både den færøske musikpris som årets sanger og årets live-artist.

KONCERTEN
Vi ser frem til en helt særlig aften og koncert, hvor to enestående stemmer fylder pakhuset med sange og toner af et andet univers.

Dørene åbner kl. 20.30 og koncerten begynde kl. 21.30


Nordatlantens Venner / Studerende
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner og studerende. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort/studiekort ved indgangen

LEA KAMPMANN & HANS ANDRIAS

Salg lukket

LEA KAMPMANN & HANS ANDRIAS - Nordatlantens Venner og studerende

Salg lukket