Leadership Re-Inforce

26 jun 2018 kl. 09:30 - 21:00

Kragerup Gods - Hotel- konference og eventcenter... midt på Sjælland, Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby

Her i januar 2018 var det nøjagtig 10 år siden, at vi kørte det første Beyond Project Leadership 4 dages kursus! Et kursus der fokuserede på LEADERSHIP, det at træde i karakter som leder, gå nye veje, få folk med dig og skabe unikke resultater. Alle de små ting der gør forskellen mellem almindelige gode resultater, og at gå beyond. Det var også et kursus der gik nye veje på den måde og form kurset kørte, kombinerede forskellige læringsformer, og havde som mål at skabe varige resultater for de der deltog. Transformativ ledelsestræning, som man kalder det i dag.

I løbet af de 10 år der er gået, er der kommet meget mere fokus generelt på leadership versus management, og mange ledere har idag stor fokus på deres personlige lederskab.

Vi vil gerne fejre vores 10 års dag med en dag der handler om LEDELSE. En dag hvor vi skal diskutere, reflektere, lade os inspirere og inspirere hinanden.

Det sker på en heldags event d. 26 juni 2018 kl 10 til ca 21. Det kommer til at foregå på Kragerup Gods, hvor vi har lejet de flotte nyrenoverede kviestalde, og selvfølgelig også skal bruge den skønne natur på stedet. Det du kan forvente at få ud af dagen:

  • Noget ny inspiration og deltage i forskellige oplæg om lederskab
  • Du vil få mulighed for at vende noget af det du går og bakser med, og få nogle gode input fra dine ledelseskolleger;
  • og endelig vil du få et pusterum med god energi i rigtig leadership ånd så du går opløftet hjem og er klar til at rydde alt det af vejen der skal til for at få en fantastisk sommer

Nogle af dem du bl.a. kommer til at møde er:

  • Alfred Josefsen, Alfred AS
  • Birgitte Østergaard, Sjællands Universitetshospital
  • Ketti Bueno-Ferrer, Salsa Vida
  • Lise Bøgsted, Ingredients for the Good Life

Du kan læse mere om eventet på http://beyondprojectleadership.dk/events.

Pris 4900 DKK + moms for alle oplæg, lokaler og fuld forplejning i løbet af dagen


Leadership Re-Inforce 26 juni 2018

Salg lukket