Leah Kate (US) // RUST

Event aflyst

Leah Kate (US) // RUST

Billetter fra DKK 155,00

Sted

Dato

25 nov 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

LEAH KATE (US)

Pophåbet Leah Kate, der bl.a. står bag TikTok-hittet "10 Things I Hate About You", stormer fremad på den internationale musikscene med sit 90'er-influerede lydunivers. Hendes I-dont-give-a-fuck-attitude skinner klart igennem musikken og giver lytteren modet til at være ligeglad med det hele og bare være fucking badass.


Leah har sunget og skrevet sange siden 12-årsalderen. Det var dog først, da hun boede i New York og blev fyret fra sit arbejde, fordi hun brugte al sin tid i studiet i stedet for at passe sit job, at hun for alvor tog skridtet videre og satsede alt på musikken.

Hendes sang "Fuck Up The Friendship" blev et globalt hit sammen med "10 Things I Hate About You", der i skrivende stund lægger lyd til mere end 19 tusind TikTok-videoer.

Leah Kate gæstede desuden Danmark i april måned som support for Madison Beer på hendes Life Support Tour. Så danskerne har allerede fået en lille forsmag på, hvad man kan forvente af hendes første headliner på dansk jord i efteråret.

// VIP UPGRADE

*OBS! Denne upgrade inkluderer ikke en billet til showet. Du skal have en gyldig billet til showet for at kunne benytte denne upgrade.

Dit VIP-pakke køb inkluderer:

 • Dette er kun en upgrade – billet til koncerten kræves
 • Early Entry – tidligere adgang til Rust
 • Meet and greet med Leah Kate
 • Personligt foto med Leah Kate
 • Limited edition tour plakat; signeret af Leah Kate
 • 10 Things notesblok
 • VIP meet and greet laminat
 • Begrænset antal I salg

Upgrade pris inkl. gebyr: 490,- DKK
Aldersgrænse: 13+

Bemærk at tiderne I denne bekræftelses e-mail kan afvige fra VIP-pakke tiden. VIP Nation vil kontakte dig via e-mail med de endelige tider, 5 dage inden koncerten.

VIP-pakke køb kan IKKE REFUNDERES og IKKE OVERFØRES. INGEN REFUSION vil blive givet under nogen omstændigheder, undtagen i tilfælde af aflysning af koncerten/programmet. INGEN NAVNEÆNDRINGER vil være tilladt. Merchandise og laminater vil blive uddelt på koncertens aften. Vær opmærksom på at laminater ikke giver adgang til koncerten eller backstageområdet.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 155 kr.

• Aldersgrænse: 18 år, +13 år ved ledsagelse af værge.

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .