Leaving the museum, as we know it – Et seminar om at udforske nye måder at være et museum på

Leaving the museum, as we know it – Et seminar om at udforske nye måder at være et museum på

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

03 okt 2023 kl. 09:30 - 17:00

Beskrivelse

På seminaret Leaving the museum, as we know it dykker vi ned i den voksende tendens til, at museer i dag forventes at kunne operere uden for de traditionelle museumsbygninger.

Som museum må vi række ud, engagere nye publikummer og aktivere nye formater.

Seminaret ser nærmere på netop den udvikling, men bevæger sig ud over, hvor og hvordan museerne fungerer i dag, og stiller i stedet endnu mere fundamentale spørgsmål med afsæt i det nordiske netværk, Museum Why?: Hvor finder vi eksempler på radikal nytænkning såvel som markante udfordringer i forhold til selve ideen om museet og dets rolle i samfundet i dag?

Vi har inviteret internationale eksperter og praktikere til at dele deres refleksioner og specifikke erfaringer inden for feltet. Vores hensigt er at facilitere et dynamisk rum for dialog og debat omkring dagens temaer.

Seminaret er organiseret af Museum for Samtidskunst i Roskilde som en del af netværket Museum Why, og i forlængelse af museets første udstilling på det tidligere psykiatriske hospital, Sankt Hans, som vil være museets udstillingsplatform de næste tre år. Seminaret afholdes i et af områdets mest berømte hospitalsbygninger, Kurhuset, fra 1860, og der vil også være en guidet tur i udstillingen som en del af programmet.

Foto: David Stjernholm, Kurhussalen, Sankt Hans. 

Frokost, kaffe og kage er indregnet i prisen. 

Lokation

Kurhuset, Kurhusvænge 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på