spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Led opad - Aarhus

Afholdt event

Led opad - Aarhus

Fra DKK 3.995,00

Sted

Dato

26 apr 2016 kl. 09:00 - 16:30

Beskrivelse

Det får du som deltager:

  • 1 dags workshop med Michelle og Annette fra 9.00 – 16.30
  • Fuld forplejning
  • Annettes bog “At lede opad”
  • Michelles bog “Skru op for livet”
  • Du bliver en af max. 20 deltagere
  • En opsamlingssamtale på 1 time med Michelle og Anette, efter 4 mdr for at hjælpe dig med dine mål og udfordringer
  • Fællesskab med de andre deltagere
Du går fra workshoppen med et klart billede af hvordan du får større indflydelse på din lederrolle, samtidig med at du bliver en modigere og mere autentisk leder. Dagen kommer til at foregå som et mix af inspirerende foredrag, lærerige oplæg, samt øvelser der skal hjælpe dig til at lave en handlingsplan for dit fremtidige lederskab.


Ved at lede opad opnår du 3 åbenlyse fordele.
Du placerer dig i en position hvor du kan påvirke de strategiske beslutninger.
Du giver dine medarbejdere en stemme, og skaber ad den vej større engagement.
Du klæder din chef på til at forstå det operationelle niveau i virksomheden

Praktik:
28/4 – Det Gamle Mejeri ved Aarhus. Det er et super lækkert sted i lækre omgivelser. Det er gratis parkering, og det er lidt uden for Aarhus, så det er let at komme til. Hjemmelavet morgenbrød og juice, kaffe, the og vand. Frokost og kaffe og kage om eftermiddagen. Kaffe, the, vand og frugt hele dagen.

25/8 – Opfølgende samtaler. En halv time med Annette og halv time med Michelle

Pris: 3.995 kr. ex. moms. 4.994 kr. inkl moms.

  • Der er hhv 20 pladser i Århus og 20 pladser i København.
  • Ved tilmelding for du automatisk en faktura på email som din virksomhed kan trække fra.
  • Begge bøger kommer med posten så du kan læse dem inden workshoppen


Om Annette Klausen
10 år som mellemleder, og en NLP uddannelse danner det primære udgangspunkt for Annette´s arbejde med at udvikle modige mellemleder, som hun har gjort i sin egen virksomhed siden 2009.
Hun hjælper mellemledere med at navigere i den svære rolle, i forhold til medarbejdere, ledelseskollegaer og ikke mindst chefen. Annette’s stil er intens, direkte og provokerende. Hun bliver kaldt ‘Omsorgsfuld på den benhårde måde”, og du kan forvente at hun siger tingene fuldstændig som hun ser dem.

Om Annettes bog, “At lede opad”
Bogen er en håndbog til dig som mellemleder, og giver inspiration til hvordan du kommer igang med at lede opad. Bogen giver desuden svar på hvilke faldgruber du kan opleve, og du kommer til at møde flere mellemledere som har haft succes med at lede opad, og et par stykker som ikke har haft succes med det. Du kan læse mere om bogen her: ledopad.dk

Om Annettes bidrag - om at lede opad:
Annette lærer dig hvordan du spotter hvilken chef du har, og hvordan du bedst leder ham eller hende. Hun klæder dig på til at klæde din chef på, så du kommer tættere på de strategiske beslutninger. Og så hjælper hun dig til at styre udenom de klassiske faldgruber, som kan forhindre din succes.
Læs mere om Annette her: mindfocus.dk

Om Michelle Hviid
Michelle er iværksætter og har været selvstændig i mere end 20 år. Hun er radiovært på Radio24syv, klummeskribent på BT. Hun ejer dating-virksomheden Runningdinner.dk. Hun holder ca. 80 foredrag om året, hovedsagligt for virksomheder om autencitet, mod og om evnen til at handle på sine drømme. Michelle ligger ikke fingrene imellem men tør holde et spejl af virkelighed op foran alle. Det giver nemlig handlekraft.

Om Michelles to bestsellere: “Skru op for livet” og “Råstyrke”
Bøgerne handler begge om om handlekraft som er Michelles speciale. “Skru op for livet” giver en masse inspiration til, hvordan du kan komme i gang med at gøre de ting der gør dig glad, i stedet for at gøre de ting der gør andre mennesker glade. “Råstyrke” fortæller om hvordan man finder styrken til at rejse sig igen efter en gevaldig nedtur, i Michelles tilfælde efter en tumor i hovedet.

Om Michelles bidrag - om mod og handlekraft:
Michelle Hviids foredrag er en autentisk fortælling der inspirer alle og hendes handlekraft er uovertruffen og er uundgåeligt inspirerende. Handlekraft og fandenivoldskhed er nøgleord for Michelle og en markant faktor i forhold til hendes egen succes. Men, hvad kommer lige inden handlekraft og hvad kan du selv gøre få styrken til at handle på det, du har behov for eller ønsker? Og hvordan følger man sine egne drømme for fremtiden? Læs mere om Michelle på michellehviid.dk



Lokation

Det Gamle Mejeri, Bedervej 101, 8320 Mårslet

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .