Lefestival 2017

02 sep 2017 kl. 10:30 - 22:00

Bidstrup Skovene, Mortenstrupvej 37, 4174 Jystrup


Har du lyst til at bruge en dag i naturen - med mulighed for at slå med le med nogle af Nordens dygtigste lesvingere?

Kom med til lefestival i Bidstrup skovene og vær med til at slå høengene i Danmarks nyeste nationalpark. Selve festivalen finder sted den 2. september, men alle deltagere er velkomne til at overnatte på Naturcamping tæt på engen nætterne før og efter.

Kom med som deltager:
Deltagelse koster det 250 kr. For pengene får du del i alle de goder, som dagen byder på. Børn kan deltage gratis men skal stadig tilmeldes.

Kig forbi:
Alle er velkomne til at komme forbi og kigge på dagen, men grej, instruktion og forplejning forbeholdes betalende deltagere.

Bliv frivillig:
Er du interesseret i at være frivillig og har tid til at hjælpe før eller efter festivalen, skal du skrive til Nick Leyssac på mailen: nl@dn.dk.

Tid og sted
Arrangementet finder sted på Kildeengen d. 2. september fra kl. 10:30 og slutter samme aften efter middagen.

Der er mulighed for at overnatte fra aftenen før til morgenen efter festivalen - du dukker bare op og sætter teltpløkkerne i. Husk blot mad og vand til eget forbrug.

Program
Det gennemgående tema for dagen er, at engen skal slås og plejes - høet skal slæbes ud, og måske sættes i hæs. Udover det justerer vi indholdet, så man som deltager kan deltage i instruktion i leslåning, botaniske ture og mindre værksteder af forskelligt indhold.
Programmet tilpasses deltagerne og vil derfor ikke være beskrevet nærmere end mødetidspunkt, pauser og middag lørdag aften.

Praktisk
Vi opdaterer hjemmesiden www.dn.dk/le med diverse praktiske oplysninger, kort til at finde vej mv. op til festivalen. Tjek hjemmesidens menupunkt ''Lefestival 2017''.

Arrangører
Festivalen afholdes i samarbejde med DN Lejre, Kildeengens Høslætlaug og Naturstyrelsen Vestsjælland.

Billet

Salg lukket


Børn under 14 år

Salg lukket