Leg LEGO® arkitekt – snap din bygning

21 okt 2017 kl. 14:30 - 16:30

Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 København K


Byg dit yndlingsbyggeri og få din egen mini-poster med hjem. I efterårets familieworkshop sætter vi fokus på de bygninger, vi elsker og hvordan vi med et snap kan dele dem med omverden.

Har du nogensinde haft lyst til at bygge din yndlingsbygning i LEGO® og vise den til venner og familie?

Efterårets familieaktivitet giver dig mulighed for at bygge, iscenesætte, fotografere, dele og udstille dit yndlingsbyggeri, når der inviteres indenfor til den hyggelige familietradition ”Leg LEGO® arkitekt” – denne gang med temaet ’snap din bygning’.

På workshoppen får du din egen ’byggeplads’ og muligheden for at blive inspireret af et væld af smuk arkitektur. Vælg din favoritbygning og opfør den i LEGO®, eller vælg den bygning, du holder mindst af og byg dine forbedringer, så den bliver ’spot on’. Du bestemmer selv hvilken bygning og hvordan den skal opføres. Lad dig inspirere af Københavns mange byggerier, eller tænk tilbage på de arkitekturoplevelser, du har haft andre steder i Danmark eller resten af verden.

Det færdige byggeri kan du så style med LEGO®-mænd, cykler og træer og herefter snappe det perfekte billede på en sej baggrund. Billedet kan redigeres og printes, så du kan tage din helt egen mini-poster med hjem, når du forlader workshoppen. Du kan også dele dit billede på Instagram og deltage i vores Instagram-konkurrence, hvor der er spændende præmier på højkant til tre vindere. Hashtag #leglegoarkitekt.

Workshoppen er inspireret af efterårets store udstilling ”Ramt af byen”, der med arkitekturfotografi sætter fokus på samspillet mellem mennesker og arkitektur. Se mere information om udstillingen her.

Målgruppe
Målgruppen til efterårets workshop er børnefamilier med børn i alderen 6-15 – men børn og barnlige sjæle i alle aldre er velkomne! Alle deltagere får adgang mod forevisning af billet. Børn under 3 er gratis.

OBS: Arrangementet afholdes tre gange dagligt i perioden fra den. 14. oktober - 22. oktober 2017. Nedenfor ses andre tidspunkter:
>> 10:00-12:00
>> 12:15-14:15

Entré til LEGO-workshop

Salg lukket