Legestue med tilmelding

Valhalsgade 4, 2200 København
17 maj 2021 kl. 10:00 - 13:00
Super arrangør

Legestuen er åben hver mandag og onsdag, men med begrænset antal pladser. Det er derfor vigtigt at du husker at tilmelde dig, så vi ved hvor mange der kommer. Legestuen er meget populær, og vi vil derfor bede jer tage hensyn og møde op - og huske at framelde jer hvis I skulle blive forhindret.

Når du har tilmeldt dig har du kun adgang til Osramhuset i det tidsrum hvor legestuen er åben - ophold i huset udover det er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at tage en ekstra person med. Hjælp os med at spritte af og rydde op. Vi skal passe på hinanden, og det gør vi ved at hjælpes ad.

Legestuen vil foregå i overensstemmelse med de gældende retningslinjer for landets kulturhuse. Husk derfor at påføre mundbind når du besøger Osramhuset. Vi følger nøje med i myndighedernes vejledninger og tilrettelægger legestuen så den bedst muligt sikre deltagere og ansatte. Det er vigtigt at I hjælper til, ved at:
- Blive hjemme hvis I har symptomer på sygdom
- Spritte af og holde afstand
- Følge personalets henvisninger

OSRAMHUSET ER ET AKTIVT og åbent kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke