Spring til hovedindhold

Lena Hvid Foredrag

Lena Hvid Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

20 nov 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Introduktion til Skygger og Projektioner

En aften med Introduktion til Skygger og Projektioner, Udviklingsvej og Selvomsorg.

Vi kan ikke opnå hverken personlig eller spirituel vækst uden at møde og arbejde med vore skygger og projektioner. Vores skygger, både de lyse og de mørke, gemmer nemlig på vores uopdagede potentialer. De egenskaber og potentialer som vi kom med, men ikke fik udfoldet i vores arbejde med at blive os selv, her på jorden.

Skygger skygger for områder i os, som vi besidder, men som vi af forskellige grunde har lukket af for, bevidst eller ubevidst. Skygger er en forsvarsmekanisme, så vi kan begå os i vores kultur og miljø. Det kan være følsomt og angstprovokerende at arbejde med skygger, men med kærlighed og nænsomhed kan det blive en spændende rejse.

Ud over at skyggerne findes på det personlige plan findes de også på det kollektive plan.

Denne aften vil blive en introduktion i Skyggearbejde, inspireret af Carl Gustav Jungs videreudvikling af psykologien.

Foredraget handler om skygger og projektioner, angst og skam, udviklingsvej og selvomsorg. Der vil endvidere være en enkelt øvelse i bevidsthedstræning om Skyggearbejde.
Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

Lena Hvid er uddannet Zoneterapeut og Skyggevejleder og har endvidere en lang række kreative og alternative sundhedsfaglige uddannelser. Lena Hvid har arbejdet med forebyggende sundhedsarbejde i 16 år, og har åbnet selvstændig klinik i Lystrup i 2022.

I klinikken udbydes ud over zoneterapi og samtaler, kurser i Skygger og Projektioner, Healer uddannelse og Kreative spirituelle workshops. Desuden foredrag og events.

Læs mere på www.lenahvid.dk, fb: Lena Hvid eller Klinik Lena Hvid Instagram: kliniklenahvid

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori