Spring til hovedindhold

Lene Greve Foredrag

Lene Greve Foredrag

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 nov 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Ansigtslæsning

Du lærer denne aften at se og forstå mere om den du taler med ansigt til ansigt, hvilke ord er bedst at bruge? Hvordan bør personen tage beslutninger? Hvad betyder en stor næse? Eller små øjne?

Ansigtslæsning er en gammel kinesisk terapi og samtale form. De gamle kinesere regnede ansigtet for et atlas over personlighed, tidligere erfaringer, og fremtidige potentialer. Ansigtet viser os hvad der foregår inden i kroppen og i tanken. Dette gør vores ansigt til et atlas i forandring. En forandring du selv kan være med til at styre – fx kan du fjerne rynker ved at ændre dine tanker.
Kom og lær lidt om ansigtslæsning. Lene vil bruge publikum til at vise noget af det, der tales om.

Billetbestilling: www.billetto.dk (gebyr 17,00 kr). Billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00.
Medlemmer får refunderet det halve af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort.

Underviser: Lene Greves baggrund for at undervise i dette emne er, at hun er uddannet indenfor Traditionel Kinesisk Medicin samt videre uddannelse indenfor Klassisk Kinesisk Medicin, og Ansigtslæsning fra flere forskellige mestre i både København, Tyskland, USA og Schweiz.

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori