Léonore Boulanger (FR) x Free Folk Mondays

Léonore Boulanger (FR) x Free Folk Mondays

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

24 apr 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Vi har flere gange haft fornøjelsen af at præsentere den franske musiker Léonore Boulanger på Fanø Free Folk Festival. Nu får København atter chancen for at opleve denne originale stemme, når Free Folk Mondays på KLEIN lægger hus til koncert med Boulanger og hendes fantastiske trio.

Léonore Boulanger, som er en del af det eksperimenterende musikkollektiv Le Saule, skaber en form for dekonstrueret fransk chanson, der kan føles som at blive ledsaget gennem en surrealistisk drøm af en sangerinde med en hypnotiserende fremtoning. Eller hun og bandet kan lyde som en flok omrejsende barder fra middelalderen, der via en tidsmaskine har opdaget free jazz, krautrock og det. 20. århundredes avantgardebevægelser som futurisme og dadaisme.

Det lyder med andre ord ikke rigtig som noget andet. Men det er altid en bevidsthedsudvidende oplevelse, hvor adskillige instrumenter og lydobjekter tages i brug, og hvor musikkens åbne natur også lukker vinduer op til inspiration fra vestafrikansk folkemusik, indonesisk gamelan og persisk sang.

Boulangers seneste album “Un lièvre était un très cher baiser”, der udkom i 2022, er et godt eksempel på det særegne musikalske univers. Albummet er blevet til i tæt samarbejde med Boulangers mangeårige kreative partner, den geniale guitarist Jean-Daniel Botta, som også er med, når hun gæster KLEIN. Det sidste medlem er den alsidige slagtøjsspiller Laurent Sériès. I netop dette trioformat har Boulanger gæstet Danmark før. Det er dog efterhånden ved at være en del år siden, at trioen har lagt vejen forbi, så vi ser i dén grad frem til at blive lukket ind i deres helt særlige musikalske verden igen.

Døre kl. 19.30

Arrangører: Fanø Free Folk Festival og KLEIN 

Free Folk Mondays på KLEIN er støttet af Kgs. Enghave Lokaludvalg.

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .