Let øvet Bitcoin & Crypto Kursus - København

03 nov 2019 kl. 14:00 - 18:00

Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

Let øvet kursus i trading af

Bitcoin og Crypto currencies

Bitcoin og crypto currencies opnår større og større indpas i Danmark. Vi har derfor valgt at afholde endnu et arrangement, hvor der gives en unik mulighed for at få konkret viden, råd og vejledning fra to fuldtids-tradere omkring trading af crypto currency.

I dette kursus går vi i dybden med trading, hvor der bliver fokuseret på følgende emner:

  • Trading metoder - Markeds Cyklusser - Teknisk analyse - Fundamental analyse - Risikostyring - Portefølje management

Du kommer ligeledes bag ved prisen og får en større forståelse af at analyser markedet, som f.eks. denne: Markedsopdatering d. 5-9-2019

Der vil være god mulighed for undervejs at modtage praktisk hjælp på sin computer samt få besvaret individuelle spørgsmål af de to undervisere.

Afslutningsvis vil der være en Q&A session hvor alle uopklarede spørgsmål besvares.

Vi glæder os til at en informativ og lærerig dag og håber på at se en masse cryptocurrency entusiaster. Vel mødt!

Udover dette kursus vil man få:

  • 1 måneds gratis prøveperiode til Eksklusiv delen af Mentor Trading (du kan se mere her) (normalpris kr. 299,- pr måned)
  • 1 online Webinar, cirka en måned efter, hvor der vil ske en opfølgning af kursus samt Q&A.

Praktisk information:

  • Kurset afholdes den 3. November 2019 fra kl. 14.00 - 18.00 på Kulturhuset Indre By, Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København.
  • Der vil blive serveret kaffe/te/vand samt kage under dette event.
  • Det anbefales man tager en bærbar computer med, hvis man ønsker svar på specifikke spørgsmål eller hjælp til opsætning af trading.
  • Der er max plads til 40 personer på kurset.
  • Hele dagen vil foregå på Dansk.
  • Vi forbeholder os retten til at aflyse/ændre kursus og event ved pludselige opstået udfordringer eller manglende tilmeldinger. 


Prisen for dette kursus er KUN kr. 999,- 

Early Bird: 799 ,-


Har du yderligere spørgsmål til kurset, så kontakt vores Crypto koordinator Mikkel på mikkel@mentortrading.dk eller på telefon 31 27 27 78.


Undervisere:

Jacob Skaaning og Ulrik Lykke har begge været i crypto-miljøet længe, og er formentlig nogle af landets bedste fuldtids tradere i denne branche.
På en nem og personlig måde vil de give både nybegyndere og let øvede mulighed for at få mere viden omkring Bitcoin, cryptocurrencies, trading, psykologien bag, strategier, portefølje management, risikostyring og meget mere.

Sammen driver Ulrik Lykke & Jacob Skaaning www.mentortrading.dk hvor de deler informationer, gode råd og markedsopdateringer.
Underviserne har sammen skabt et community kaldet Mentor Trading, som er en gruppe, hvor de daglig hjælper begyndere, såvel som øvede i alle faser indenfor trading i crypto. Gruppen består i dag af mere end 1.700 medlemmer og kan findes => HER


Jacob Skaaning:

Har været fuldtids crypto trader siden 2013. Før dette handlede han Futures kontrakter på SP500 og olie markederne. Jacob bruger bliver en blanding af Fundamental analyse, Sentiment analyse, men er overvejende en teknisk analytiker. Jacob har stor fokus på risikostyring og portefølje management samt markeds cyklusser.

Han bruges af flere medier som ekspert i dette marked (se link her)

Ulrik Lykke:

Har en IT-baggrund og er godt forankret i hvordan teknologien rør på sig. Ligesom Jacob, er Ulrik overvejende en teknisk analytiker, men har en større vægt på fundamental analyse. Ulrik trader altså med fokus på de gode projekter sammenholdt med teknisk analyse. Ulrik har stor passion for blockchain teknologien og gør meget for at holde sig opdateret i branchen som helhed.

Han bruges af flere medier som ekspert i dette marked (se link her)

Early Bird - Let øvet Bitcoin & Crypto Kursus Salg lukket
Let øvet Bitcoin & Crypto Kursus DKK 999,00