spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Let's Hobnob : Turn on

Afholdt event

Let's Hobnob : Turn on

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

20 apr 2018 kl. 20:00 - 21 apr 2018 kl. 03:00

Beskrivelse

Velkommen til den anden Hobnob hvor vi skaber rum for kreativ udfoldelse og interaktion. En mulighed at udforske vores neurale mønstre og skabe nye forbindelser til menneskelige, ikke-menneskelige og universelle elementer i vores omgivelser.

Kom og tune ind til de kollektive og abnorme frekvenser og vær med til at skabe en magisk aften. https://www.facebook.com/events/755683791287320/

Forsalg: 80 kr. (+gebyr)
Entré i døren: 100 kr. (såfremt eventet ikke er udsolgt i forsalg)
Aldersgrænse: 16+ (Alle under 16 er velkommen i selskab af voksen)


Aftenen byder blandt andet på:

Igor Wolfson (DE/RU)
Igor er vokset op i en familie af musikere og kunstnere og har i sin ungdom sunget og spillet i forskellige bands i St. Petersburg. Hans store forebilleder er Martin Kippenberger, Joseph Beuys, Mike Kelley og kunstbevægelsen Fluxus.
Efter at have involveret sig med kunstnerne Roman Volgin, brødrene Kazachenko fra Rijksakademie i Amsterdam, samt Antoin Laiko som er baseret i Berlin, har han ladet sig inspireretil at engagere sig i samtidskunst. Igor har lavet en række forestillinger i Berlin, Rostock, Amsterdam og Moskva, og i 2014 grundlagde han kunstplatformen Leize Jenius, inspireret af Fluxus kunstbevægelse.
Igors arbejde har sit udgangspunkt i hans reaktioner på hans omgivelser. Han analyserer kulturelle, religiøse og historiske begivenheder og bearbejder det igennem sig selv og skaber nye forestillinger, sange, genstande, videoer, installationer og udstillinger. http://leizejenius.com/artist/igor-wolfson/

ROSYAN (DK/IR)
A.k.a Rosanna Lorenzen er en dansk/iransk elektronisk komponist og lydkunstner fra Aarhus. Rosanna studerer ved DIEM som er tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium. ROSYAN er synonymet for hendes solo-projekt, hvor hun udforsker mødet mellem den akustiske og elektroniske verden, såvel som det visuelle element i en auditiv sammenhæng. Med sin cello i hovedrollen balancerer hun løbende mellem improvisation og forudbestemt form, hvor hun går i dialog med instrumentet og dets muligheder. I Rosanna's organiske lydunivers arbejder hun blandt andet med både med rå og processererede feltoptagelser, live looping af cello og hun kategoriserer sit musik som ADM (Ambient Dance Music). https://soundcloud.com/rosyan

Mavi Express (FR/LT/IT)
Et lo-fi projekt baseret i København. Gruppen præsenterer deres særlige lyd ved at trække inspirationen fra støj, improvisation, punk og med en touch af Mediterranean. I deres andet album 'Sirens' som blev udgivet i februar 2018, udforsker bandet deres betagethed af poetisk folkemusik.

Tropico del Cancer (EC/CH)
A.k.a. Juan Pino er født i Ecuador og er nu bosat i København hvor han med sine rytmiske talenter har været en del af band som f.eks. Valravn, Suna, Trypical Cumbia og Heilung. Juan's minimale og poetiske lydunivers minder om verdens rødder og drømmernes magi. Hans inspiration er blandt andet fra de mange rejser til Andesbjergene, Amazonas skov, Lapland og Ganges, hvor han har samlet en masse instrumenter og indtryk, som han i sit lille træhus, i en park i København udvikler sit nye solo project, Tropico Del Cancer. www.juanpino.dk

Fungus Loving Humanoids (DK)
En techno / trance improvisationskvartett bestående af Jonas Falk, Julie Østengaard, Sølve Skov og Ekkostøj. Musikken drives ofte af en stabil bass rytme med underliggende psykedeliske lydbilleder.
De kan lide at eksperimentere på deres koncerter og har blandt andet lavet et levende soundtrack til Sergei Eisenstein's "Oktober" ved en screening og spillet sammen med 150 jødeharper, som var delt ud blandt publikum. https://soundcloud.com/funguslovinghumanoids

Bonne nuit, Johnny (DK/SE)
Mørkt og storladent, støjende og let. Det er en ny kreativ frekvens for københavnske Rasmus Brix, der her har allieret sig med Marco Egeberg (elektrisk guitar), Nicoline Egeberg (synthesizer) og svenske Dennis Tuomi (bass, noise, trommer). Projektet blev til i et gammelt vandtårn i oktober 2017, og debutpladen - indspillet i selv samme vandtårn - udkommer i løbet af 2018. To numre fra indspilningerne kan høres nedenfor.
Video: https://youtu.be/KELSaX4yWas
Soundcloud: https://soundcloud.com/user-707477290/wargrave
Yderligere info: Rasmus Brix udgav i 2015 albummet I hope you dance in your sleep under eget navn. Omtale på bloggen Musik mig blidt: http://www.musikmigblidt.dk/rasmus-brix-i-hope-you-dance-in-your-sleep.html

Arrangør

Art collective based in Copenhagen, formed by entrepreneurs with the intention of opening spaces for artistic interaction.

Lokation

Karens Minde Kulturhus Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .