Let's Hobnob : Unfold

11 maj 2018 kl. 20:00 - 12 maj 2018 kl. 03:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København


Velkommen til den tredje Hobnob hvor vi skaber rum for kreativ udfoldelse og interaktion. En mulighed at udforske vores neurale mønstre og skabe nye forbindelser til menneskelige, ikke-menneskelige og universelle elementer i vores omgivelser.

Kom og tune ind til de kollektive og abnorme frekvenser og vær med til at skabe en magisk aften. https://www.facebook.com/events/1259613847515632/

Forsalg: 50 kr. (+gebyr)
Entré i døren: 80 kr. (såfremt eventet ikke er udsolgt i forsalg)
Aldersgrænse: 16+ (Alle under 16 er velkommen i selskab af voksen)


Aftenen byder blandt andet på:

Malan Elise (DK)
Sanger, sangskriver, komponist og producer. For tiden løfter hun sløret for helt nye sange og inviterer sin lytter ind i et univers, hvor hun blender elektroniske mørke beats og et hæld til en jazzet harmonik, der både giver sig udtryk i akkordvalg og store lyd-flader af kor. Det er personligt, storladent, sensitivt og råt på samme tid.HIMLA (DK)

En København baseret cello, klarinet og vokal trio. Med de tre kvinders individuelle udtryk flettet sammen i unikke melodier, klanglige teksturer og et tekstunivers på norsk og dansk, åbner de op for et vindue til en genre, de kalder kammer/folk/sangskrivning, med sange inspireret af den skandinaviske natur og musikalske traditioner. https://soundcloud.com/himlaband


Ekkostøj (DK)

Et solo projekt hvor han er bundet af hvad han har pedaler, ampere, stemme og instrumenter, udforsker Ekkostøj ekko, støj og ambience og bygger lyd univers som beroliger sind.
Inspiration får han blandt andet fra elektroniske pionerer som Schulze og Eno.
http://furthersounds.dudaone.com/ekko

Billet

Salg lukket