Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

"Lev livet modigt" - nyt foredrag med Michelle Hviid | HELSINGØR.

eventet sluttede

"Lev livet modigt" - nyt foredrag med Michelle Hviid | HELSINGØR.

Billetter fra DKK 200,00

Sted

Dato

04 okt 2017 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Trænger du til en vitaminindsprøjtning af mod, og livsinspiration i de kolde efterårsmåneder? Så tag med på en unik rejse ind i Michelle Hviids verden når hun, i efteråret, tager på en helt ny foredragsturné til udvalgte byer!

"Lev livet modigt" er et sprit nyt foredrag, og om det siger Michelle selv.....:
Jeg er god til at få folk til at tænke en ekstra gang, og endnu bedre til at få dem til handle.

Halvvejs i livet har jeg opgivet at være andet end det jeg har lyst til at være, det lykkedes alligevel aldrig at gøre alle glade og jeg blev miserabel af at prøve.
Jeg siger hvad der passer mig og gør hvad der passer mig. Det synes jeg også du skal gøre, og med det her foredrag håber jeg at inspirere dig til at følge dit hjerte lidt mere.

----------

Michelle Hviid er bl.a.Iværksætter, foredragsholder og forfatter, og udkommer med en ny bog i 2018.
På sit første visitkort skrev hun “Idemager, drømmer og fantast”, dét var jo meget sjovere end direktør, syntes hun.

Netop denne umiddelbarhed, og modige tilgang til livet, gør Michelle særligt inspirerende!
Hun er en fantastisk historiefortæller, og deler åbent, ærligt og sårbart ud af sit liv, på en ekstraordinær underholdende, og nærværende måde, som kryber ind under huden på publikum.

Michelles sprudlende væsen, formidable formidlingsevner, skøre erfaringer og modige tilgang til livet, kan kun efterlade dig med skærpet nysgerrighed, og inspiration til morgendagen.

Vi håber at se jer, og dele en masse gode oplevelser med jer.

Bemærk, at billetten naturligvis refunderes ved aflysning, men at vi har ikke mulighed for, at refundere billetgebyret.

Lokation

Cinema Center, Rønnebær Alle 110, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .