spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Levellers

Afholdt event

Levellers

Fra DKK 320,00

Sted

Dato

09 nov 2022 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Til efteråret 2022 drager britiske Levellers til Skandinavien og spiller på flere spillesteder i Danmark og Sverige - og touren går heldigvis igen forbi Pumpehuset, hvor de også spillede i 2018. Med i bagagen har de deres seneste plade fra 2020, som opnåede en top 10-placering i UK, og 30 års jubilæumssuccessen "Leveling the Land".

Levellers blev dannet i 1988 i Brighton og havde deres kommercielle storhedstid i 1990'erne. Med deres blanding af alternativ indiepop og punket folkrock nåede de toppen af de britiske hitlister og optrådte flere gange på de helt store scener på Glastonbury-festivalen.

30 år efter tilblivelsen består bandet stadig af flere af de stiftende medlemmer og deres politiske nerve er i den grad intakt. I 2020 udgav de studiealbummet "Peace", som nåede en 8. plads på den britiske albumhitliste - bandets højeste placering siden 1997.

I løbet af sommeren 2021 var det meningen, at bandet skulle have været på turné for at fejre 30-årsjubilæumet for deres platinsælgende plade "Levelling the Land", men pandemien satte en stopper for Levellers' planer og i stedet påbegyndte turneen i UK dette efteråret og bliver altså fortsat langt ind i 2022, når de til efteråret rammer bl.a. København og Pumpehuset den 9. november.

Billetsalget starter den 4. november, kl. 9.00

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .