Lever, Elsker, Savner - Ung med kræft / CPH:MEETINGS

22 mar 2020 kl. 14:00 - 16:15

Aveny-T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

Ung med kræft - hvordan er livet efter kræften?

Film: Lever, Elsker, Savner - efterfulgt af debat om unge og kræft 

Visning af ‘Lever, Elsker, Savner’ - en coming-of-age fortælling om teenageren Rosemarie, som to gange har overlevet kræft. Nu er hun rastløs efter at komme videre med livet – leve, feste, drikke og kysse drenge. Men hendes mor er fanget i angsten for at miste sin datter. Filmen udfolder det intense mor-datter drama, som Rosemarie må igennem for at forstå sin mor og finde sig selv.

Efter filmen er der paneldebat om unge, kræft og frigørelse. For hvordan kommer man videre efter et kræftforløb? Hvordan indhenter man alt det, man føler, man er gået glip af? Og hvordan får man sine forældre til at forstå, at de godt må slippe grebet lidt - og at man har brug for at leve sit eget liv nu?

 Med Line Carlsen (Projektleder i Kræftens Bekæmpelse og forsker i sociale konsekvenser af børnekræft), Maiken Hjerming (ungekoordinator på Kræftværket på Rigshospitalet), Carsten Stage (forsker i unge og sociale medier), Trine Hapiach Christensen (en del af Ung kræfts fortællerkorps) og Anna-Maria Barse (en del af Ung kræfts fortællerkorps), Thomas Møller (frivillig i Ung kræft og har en kæreste, som har kræft). Moderator: Sara Bro.

–––––––––––

CPH:DOX 2020 

Marts 18 – 29 

Find mere information via vores hjemmeside: www.cphdox.dk

Billet UDSOLGT