spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

"Leverpostejsdage" - hvad er det? (Vejle)

Afholdt event

"Leverpostejsdage" - hvad er det? (Vejle)

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

21 okt 2017 kl. 09:30 - 12:00

Beskrivelse

En spændende workshop til forældre der vil have idéer og redskaber til at styrke sit barns trivsel og sproglige udvikling.

Dagene føles nogle gange ensformige, forudsigelige og måske endda kedelige – derfor kalder vi dem ”leverpostejsdage”. Vi fortæller, hvorfor netop disse dage er de allervigtigste for dit barns udvikling og gør hverdagen nemmere for hele familien.

Du får:

- Idéer til at styrke dit barns sproglige udvikling

- Materiale til at bruge babytegn

- Redskaber til at styrke dit barns selvværd

- Viden om, hvordan du håndterer hverdagens små og store konflikter

- En frisk smoothie eller varm kaffe/te

- En spændende goodiebag


Workshoppen afholdes i Aarhus d. 30. sep., Kolding d. 1. okt., Aalborg d. 7. okt. Esbjerg d. 14. okt. og Vejle d. 21. okt. Find begivenheden til den by, du ønsker at deltage i.


Hvem er vi:

Stine Tryk er Karlstadvejleder og specialist i børns sproglige udvikling - www.karlstad-kufferten.dk

Marianne Sigersted er sundhedsplejerske og Marte Meo terapeut og specialist i børns generelle trivsel og udvikling - www.rotilatgro.nu

Hvis du hart tid og lyst, så er du meget velkommen til at nyde en lækker frokost sammen med os efter workshoppen, hvor der er mulighed for at få en uformel snak om hverdagens eventuelle små og store udfordringer (maden er ikke inkluderet i prisen).

Lokation

Conrads, Søndergade 14, 7100 Vejle

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .