Liar Thief Bandit (SE)

Liar Thief Bandit (SE)

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

18 nov 2023 kl. 19:00 - 23:30

Beskrivelse

Liar Thief Bandit (SE)

Trioen Liar Thief Bandit fra Malmö forener det gamle med det nye. Det konstant turnerende (herunder tolv Europaturneer på få år) band leverer ubegrænset energi og medrivende melodier med talent for at få noget stort ud af det enkle. De har turneret med The Bronx, Supersuckers, Hank von Hell, Electric Six, Valiant Thorr for at nævne nogle få.

Liar Thief Bandit leverer en dynamisk kombination af 70’ernes og 90’ernes lydbillede. Bandet har udgivet tre albummer, og det fjerde fuldlængde album forventes at udkomme i 2024.

Glæd dig et eksplosivt og yderst rutineret liveband!

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på