Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Lieder & Opera Aften med Magnus Vigilius & Tanja Zapolski

Event aflyst

Lieder & Opera Aften med Magnus Vigilius & Tanja Zapolski

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 aug 2020 kl. 20:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til en eksklusiv og intim koncert med en af Danmarks nye, unge stjernetenorer, Magnus Vigilius, som her fremfører både romantiske lieder og opera-arier sammen med pianisten Tania Zapolski. Vi garanterer en både smuk og stor oplevelse på alle måder!

Prel- program (med reservation for ændringer):

Fra Dichterliebe (opus 48) - Tekst: Heinrich Heine Musik Robert Schumann

La fleur - Bizet (Carmen)

Winterstürme - Wagner (Die Walküre, Siegmund´s aria)

Morgenlich leuchtend - Wagner (Meistersinger, Walther‘s Preislied)

Nessun Dorma - Puccini (Turandot)

* * *

Magnus Vigilius studerede sang og drama på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og har arbejdet som solist siden 2001. I 2014 deltog Magnus Vigilius i Lauritz Melchior International Singing Competition i Ålborg, hvor han vandt 2. Prisen og Ålborg Symfoniorkesters særpris. Dette blev startskuddet på en international karriere i det tyske dramatiske repertoire. Efter intense studier hos Elena og Torsten Kerl, bla. støttet af Hans Voigts mindelegat, Wagner-debuterede han i 2016 som Erik i ”Den Flyvende Hollænder” på Opera på Skäret.  I 2017 fik han sit gennembrud i Danmark som Wagnertenor, da han sang Siegmund i ”Valkyrien” for Den Ny Opera. En præstation som sikrede ham en Reumert som Årets Sanger og efterfølgende invitationer til at synge samme rolle på Oper Kiel i Tyskland, Teatro di San Carlo i Napoli og igen i 2021 på operaen i Leipzig.  Siden er kalenderen blevet fyldt op med Wagnerroller. I 2019 havde han en succesfuld Lohengrin-debut på National-operaen i Prag, hvor han også skulle have sunget Walther von Stolzing i “Die Meistersinger” i efteråret 2020. Han skulle også have debuteret som Parsifal i Budapest i Maj, haft sin debut på Komische Oper i september, og denne sommer skulle Magnus Vigilius desuden, som den første danske tenor i 30 år, have haft sin debut på Festspillene i Bayreuth, som Froh i den nye produktion af Niebelungens Ring. Alle 4 produktioner er desværre aflyst pga COVID19-pandemien. Af andre fremtidige engagementer kan nævnes: Erik i “Den Flyvende Hollænder” for operaen i Graz 2021, Walther von Stolzing i en ny produktion af ”Mestersangerne” på Leipzig Oper i efteråret 2021 og endelig venter den navnkundige rolle som Siegfried i både ”Siegfried” og ”Götterdämmerung” i Saarbrücken og på Den Ny Opera i Esbjerg i 2022.

* * *

Tanja Zapolski har russiske/ukrainske rødder og hun havde sin debut som solist med orkester i en alder af 8 og siden debuterede fra DKDM i 2008 hos Amalie Malling og Anton Rubinstein Akademie i Tyskland. Tanja er en meget alsidig musiker og spiller koncerter i ind-og udlandet med solokoncerter og kammermusik. Hun har optrådt meget som solist med orkestre i Danmark og udlandet - bl a opførte Hans Abrahamsens Koncert for Klaver og Violin med Det Kongelige Kapel under den verdensberømte dirigent Sir Simon Rattle. Tanja´s meget åbensindede og udforskende tilgang har ført hende til at spille på Roskilde Festival, Jazzfestivaller, medvirke i utallige teaterforestillinger, indspille filmmusik, optræde med The Piazzolla Orchestra, som en halvdel af Den Danske Klaverduo, rejse verden rundt med kvartetten Opus X. Hun har fået tildelt flere præmier i danske og internationale konkurrencer, blandt andet 1. Pris i den skandinaviske musikkonkurrence Nordisk Talent i Oslo, The International Competition for Young Performers, Steinway & Sons Piano konkurrencer, Greta Eriksons Nordiske Klaverkonkurrence.

Lokation

Koncertkirken Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .