Life Journey Boot Camp 2018

23 jul 2018 kl. 10:00 - 27 jul 2018 kl. 16:00

Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2300 København S


Hvorfor tage med på Life Journey Boot Camp?

Den Spirituelle Life Journey Boot Camp skal prøves for at forstås. Hvis du synes, du savner et eller andet, så gør det her. Det er en kærlig håndsrækning og omsorg til dig selv. Du får tid til at fordybe dig og forankre det du får lært. Det vil give sig til udtryk i din hverdag – du vil opleve at du har forandret dig. Du lytter og er mere opmærksom og kærlig overfor dit indre jeg. Du lærer at sætte grænser – grænser der gør at du kan ånde frit – så andre kan se og høre dig klart og tydeligt.

At det er et forløb for fordybelse, ro og indsigt i sig selv, der foregår i et yderst kærligt og omfavnende miljø, hvor man kan føle sig helt tryg og lægge alle kortene på bordet uden tøven. Det bedste er, at man i løbet af dette forløb får en indsigt i, at man kan have nogle helt andre kort på hånden – både issues, evner og muligheder, som man ikke vidste man havde, før forløbet startede. – Anne Kathrine deltog på Den Spirituelle Boot Camp 2016

5 magiske dage, hvor det gennemgående tema vil være meditation. Med meditation fordyber og integrer du det, du lærer – uanset hvilket fag, du er i gang med at studere.

På Boot Campen vil du kunne fordybe dig i studiet af dit liv, og hvad du kan udrette med det.

Tag med på 5 dejlige, sjove, kærlige og ikke mindst indsigtsfulde dage, hvor vi udover meditation vil udforske tarotkortenes finurlige svar, clairvoyancens direkte og kærlige adgang til at se problemer og udfordringer klar og tydeligt, og healingens stilhed hvor du vil få indsigt i, hvordan du kan heale dig selv og andre.

Alt dette vil blive bundet sammen af meditationens gyldne tråd.

Uanset om der arbejdes med meditation, clairvoyance, healing eller tarot, vil du hele tiden være i sikre hænder. Du bliver guidet på den bedst mulige måde, der lige passer til dig.

Lajla Glumby vil være din guide på disse magiske dage på Life Journey Boot Campen. Hun har mange års erfaringer med at arbejde med den spirituelle og åndelige verden. Bl.a som underviser både for private, firmaer og skuespillere. Hun har haft mere end 1000’ne private sessions med healing, clairvoyance og tarotlæsning.

Lajla er en passioneret og dedikeret spirituel lærer.

Praktisk info:

  • Medbring gerne eget liggeunderlag og tæppe
  • et sæt tarotkort, hvis du har
  • frokost til alle dagene
  • jeg sørger for kaffe, te, sødt og frugt
  • max. 12 deltagere

Jeg glæder mig til at se dig til sommerens Spirituelle Boot Camp.

/Lajla

Life Journey Boot Camp

DKK 3.995,00 + DKK 69,00 gebyr