Lige til øllet...med Mik Schack

28 sep 2013 kl. 19:00 - 21:00

Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederksberg


Underholdene ølsmagning med Mik Schack

Tv-værten Mik Schack fortæller underholdende om sit syn på mad, øl og smagsløg. Publikum skal ikke kun lytte, de skal også smage 5 specielt udvalgte øl.

Det bliver et brag af en stemningsfuld aften, når altmuligmanden Mik Schack, der både kan kalde sig journalist, jazzmusiker, tegner, foredragsholder, tintinolog, radiomand og tv-vært, kommer til Frederiksberg og optræder på slap line i et underholdende foredrag den 28/9 på Bartof Café hvor der indgår velsmagende øl og kontante meninger.

Kendt fra Hjemmeservice

Mik Schack, hvis rigtige navn er Michael Hans Greve Schack, har i mange år været ansat ved Danmarks Radio. Kendt blev han især, da hans radioprogram ’Hjemmeservice’ blev til et tv-program på DR2 med makkeren Torben Steno. I Mik Schacks eget køkken kom gæster på besøg til en snak om madlavning og meget andet. Mik Schack er ikke som folk er flest. Han er ikke bange for at provokere og sige sin mening, uanset om han står i et køkken eller spiller på vaskebræt med Blues Jamboree, trioen med Billy Cross og Flemming Ostermann eller i bandet Peruna Jazzmen. Den skarpe tunge brugte han også dengang, han optrådte med gruppen Jan Monrad, Mik og Tømrerclaus, hvorfra komikerduoen Monrad & Rislund senere udsprang. Det bliver derfor på alle måder en underholdende aften og lidt af en (smags)oplevelse, når Mik Schack byder på masser af snak og ølsmagning. Der skal bestilles mad i caféen.

Ølsmagning med Mik Schack

Salg lukket


Ølsmagning med Mik Schack

Salg lukket