spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Ligeløn – sig det højt

Afholdt event

Ligeløn – sig det højt

Fra Gratis

Sted

Dato

08 mar 2019 kl. 14:00 - 16:30

Beskrivelse

Der er stadig ikke ligeløn i Danmark. De faglige organisationer har i årevis kæmpet for ligeløn, og kæmper fortsat for det. Der er nemlig ikke sket nævneværdige bevægelser på ligelønsområdet i årtier.

Derfor har 29 faglige organisationer slået sig sammen om en fælles kamp mod uligeløn på dagen for Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2019.

Deltag i konferencen og bliv inspireret til, hvad vi sammen kan gøre for at komme uligeløn til livs. Kom og hør Englands erfaringer med lønåbenhed, hør hvad politikerne mener vi skal gøre, og ikke mindst hør lønmodtagernes historier om uligeløn på arbejdspladsen virkeliggjort af Rejsescenen.

13.30 – 14.00: Tjek ind og kaffe (kom i god tid pga. sikkerhedshensyn)

14.00 -14.05: Trine Sick sætter scenen

14.05 – 14.15: Velkommen v. ligestillingsordfører Rasmus Horn Langhoff (S)

14.15 – 14.55: Kan åbenhed mindske løngabet i Danmark? De engelske forskere Joe Dromey og Lesley Rankin fortæller om resultaterne fra ”The fair pay report” og om hvilken effekt lønåbenhed har haft i England (oplægget vil være på engelsk).

14.55 – 15.05: Hvorfor får du mere i løn end mig? Rejsescenen sætter skarpt på uligeløn mellem mænd og kvinder gennem teaterfremvisning.

15.05-15.25: Debat - Er uligeløn overhovedet et problem? Debat mellem en række meningsdannere og politikere, herunder Rasmus Horn Langhoff (S), Trine Torp (SF), Jo Krøyer (Forsker), Steen Nielsen (DI) og Jonas Herby (Cepos)

15.25-15.40: PAUSE

15.40-15.50: Skal vi tale løn? Rejsescenen sætter skarpt på lønåbenhed gennem teaterfremvisning – hvad er barriererne for at tale om løn?

15.50-16.10: Debat – Hvad skal der gøres for at fremme ligeløn? Debat mellem en række meningsdannere og politikere, herunder Rasmus Horn Langhoff (S), Trine Torp (SF), Jo Krøyer (Forsker), Steen Nielsen (DI) og Jonas Herby (Cepos)

16.10 – 16.20: Fagbevægelsens fælles anbefalinger v. Majbrit Berlau, næstformand i FH

16.20-16.30: Trine Sick opsummerer dagens pointer og anbefalinger til politikerne


Lokation

Christiansborg Fællessalen Christiansborg Fællessalen, Prins Jørgens Gård 1, 1218 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .