Event aflyst

Ligestillingens blinde vinkler

DKK 90,00

Sted

Dato

18 mar 2020 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Mette Korsgaard har altid kaldt sig selv for en feminist og en forkæmper for ligestilling. Derfor kom det bag på hende, at en test afslørede, at hun faktisk er yderst forudindtaget, når det gælder opfattelsen af køn. At hun måske endda er mandschauvinist. Det gav hende lyst til at grave et spadestik dybere i kønsdiskussionen, og det er bogen ’Min uimodståelige mand’ et resultat af.

I et miks af egne erfaringer, fordomme, kønsforskning og myter gør hun os klogere på de ubevidste mekanismer, der er i spil, når vi taler om køn og ligestilling, og hvilken indflydelse vores forestillinger om køn har på vores muligheder i livet. 

Kom og hør hende tale om bogen i samtale med journalist Line Vaaben til en snak om, hvorfor vi stadig halter bagud på ligestillingsbarometeret, og hvorfor vi stadig tænker i stereotyper, når det gælder køn. 

Vi glæder os til at se dig. 

Det er muligt at spise i BRØG inden arrangementet.

. . . .

Mette Korsgaard er journalist, dokumentarfilmproducer og indehaver af Kragefilm. 

Line Vaaben er journalist på dagbladet Information

Arrangør

Lokation

Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .