spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LIGHT, DARKNESS AND TAPE RECORDERS / Morten Riis

Afholdt event

LIGHT, DARKNESS AND TAPE RECORDERS / Morten Riis

Fra Gratis

Sted

Dato

14 jun 2022 kl. 21:30 - 22:15

Beskrivelse

Udtjente, præparerede båndmaskiner, lamper, gamle dias-projektorer, fundne båndstykker: Alle disse ting tages i brug, når Morten Riis, sætter sig for at udforske skrøbelighed, forfald og forgængelighed.

I det første af i alt tre planlagte værker, som Morten Riis - KLANG festivals huskomponist (2022-2004) - skriver specielt til festivallen, værket Light, Darkness and Tape Recorders, er intet stabilt: Lyset flakker faretruende på grænsen til mørket, vores erindringer er øjeblikke fra at forsvinde bag glemslens slør og de faldefærdige objekter, vi desperat forsøger at opbevarer erindringerne i - båndoptagerne, lysbillederne - er tæt på at kollapse. Alting - vores teknologi, vores minder, vores liv - er skrøbeligt.

Alligevel er Light, Darkness and Tape Recorders ikke et deprimerende eller nedslående værk. Tværtimod: Morten Riis tror på, at vi gennem en konfrontation med altings iboende skrøbelighed kan opnå en ydmyghed, der i sidste ende kan bringe os tættere på den verden, vi alle er en del af. At skrøbeligheden ikke blot er en trussel mod vores liv, men også en forudsætning for det. Light, Darkness and Tape Recorders er en enestående mulighed for at opnå skrøbeligheden på helt nært hold.

Program
Morten Riis: Light, Darkness and Tape Recorders

Medvirkende
Morten Riis

Entré: 120 kr / Student og rabatkortsholdere 60 kr.

Køb rabatkort her.

////

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Light, Darkness and Tape Recorders er støttet af: Statens Kunstfond, Dansk Komponistforening & KODA-kultur.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .