LIGHT OF DAY COPENHAGEN - 2017

09 dec 2017 kl. 19:00 - 10 dec 2017 kl. 00:00

Kulturstationen Vanløse, Jernbane Allé 38, 2720 København


Vi er nu klar med billetsalget for Light Of Day Copenhagen 2017!

En støttekoncert til fordel for Parkinsonpatienter og forskning i en kur mod denne kroniske sygdom.

D. 9 December 2017 afholdes der en unik koncertaften på Kulturstationen Vanløse, hvor man kan høre flere internationalt kendte rocknavne i intime rammer.

Light Of Day band ledes af den amerikanske sangskriver og musiker Joe D'Urso fra Jersey Shore i New York, som har været aktiv siden starten af 1990erne og spillet shows med bl.a. Bruce Springsteen, The Allman Brothers Band, Wilco og Warren Zevon. Foruden Joe tæller bandet Vini "Mad Dog" Lopez, Jeffrey Gaines, James Maddock, Rob Dye og Ben Arnold.

Freddy and the Phantoms er et anmelderrost dansk bluesrock band som har turneret over hele Danmark og Tyskland og supportet internationale rockbands som The Eagles og Blackberry Smoke. Denne aften gæstes de af legendariske Billy Cross som er kendt for at have været guitarist for Bob Dylan, Bjørn Afzelius og spillet med række af Danmarks største rock artister.

Nilla Nielsen er en anmelderrost svensk singer/songwriter med 6. studiealbum bag sig, som b.la. er inspireret af Tracy Chapman, Alannis Morrissette og Sheryl Crow.

Optrædende 2017:

Joe D’Urso (US)

Vini Lopez (US)

Jeffrey Gaines (US)

James Maddock (UK)

Ben Arnold (US)

Rob Dye (US)

Freddy AndThe Phantoms feat. Billy Cross (DK/US)

Nilla Nielsen (SE)

Dørene Åbner kl 19:00

SHOWSTART 19:30


Billet

Salg lukket


Donation

Salg lukket