Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lights on Vesterbro / Fællesspisning og rundvisning

eventet sluttede

Lights on Vesterbro / Fællesspisning og rundvisning

Billetter fra DKK 35,00

Sted

Dato

02 sep 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Som led i ”Lights on Vesterbro” afholder Musikhuset fællesspisning på forpladsen (dog inden døre i tilfælde af regn). Kom til en hyggelig aften, som også byder på et par fællessange og rundvisning i Musikhuset for dem, som kunne tænke sig at se dets sale og ”hemmelige kroge” og høre om planerne nu og i fremtiden. Drikkevarer må ikke medbringes, men kan købes på stedet.

Maden bliver leveret af Madglad, og er vegetarisk. Pris for et måltid: 60 kr. for voksne, børn under 12 år 35 kr.

Ved samme lejlighed afholder vi møbelindsamling. Har du et eller flere pæne og gerne lidt hyggelige møbler, som trænger til et nyt hjem, så lad dem flytte ind i vore kunstnergarderober, opholdsarealer og ikke mindst vores foyér/café-område til glæde for os alle sammen. 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .