spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Liima + support: Peach

Afholdt event

Liima + support: Peach

Fra DKK 160,00

Sted

Dato

16 mar 2018 kl. 20:00 - 17 mar 2018 kl. 02:00

Beskrivelse

Med den dugfriske udgivelse 1982 tager dansk-finske Liima på nordisk turné, der bringer dem forbi Pumpehuset, hvor de vil iklæde den gamle kransal deres legesyge artpop og tunge synth-univers. Koncerten præsenteres i samarbejde med CPH:DOX, og vil have en visuel dimension i form af den estiske kunstner Alyono Movko, som Liima ofte samarbejder med.

Liima består af samtlige tre Efterklang-medlemmer, Rasmus Stolberg, Casper Clausen og Mads Brauer, samt den finske trommeslager Tatu Rönkkö. Sammen debuterede de som Liima med det roste ii-album fra 2016, og med den nyligt udgivne 1982 fastnagler Liima deres position som mestre udi blandingen mellem fremragende popsange og eksperimenterende lydbilleder.

Albummet er produceret af Chris Taylor fra Grizzly Bear, og er et musikalsk og tematisk tilbageblik på året 1982, hvor Time Magazine kårede en computer til “årets menneske”. På albummet sætter bandet spørgsmålstegn ved identitet og vores egen placering af os selv i historien - albummet er lige så meget eksistentielt undersøgende og fremadskuende, som det er nostalgisk og reflekterende.

Ligesom forgængeren ii blev 1982 skrevet under fire kortvarige og intense arbejdsophold. Første ophold var i januar 2016 - før debuten overhovedet var udgivet – på The London Edition, hvor bandet skrev musik i en klub i hotellets kælder. Nogle gange overværede mindre grupper processen, lidt ligesom PJ Harvey arbejdede, da The Hope Six Demolition Project blev til på Somerset House i London.

1982 har fået anmeldere verden over til at kvittere med noget nær topkarakter og herhjemme skrev Gaffa, at det var “en rendyrket fornøjelse at lægge øre til så fornemt eksekverede sange” mens de smed 5/6 stjerner efter albummet. Politiken gav ligeledes 5/6 og beskrev 1982 som “et spændstigt og livligt bekendtskab”.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .