Spring til hovedindhold

Lila Stei Foredragnar Haarup

Lila Stei Foredragnar Haarup

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

02 okt 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Foredrag: Hænderne har sit helt eget unikke sprog.

Et sprog vi delvis bevidst/ubevidst læser. Men helt tæt på indeni og udenpå hånden findes der et sprog som har været kendt i mindst 7500 år, hvor nogle af de første optegnelser om læsning og forståelse af hændernes sprog stammer fra.
Foredraget vil komme omkring:
‍· håndlæsningens historie…en verden fuld af håndtydere
· hændernes fysiske sprog
· ind i hånden/ hånden tæt på
· håndfaconer
· negle
· ringe
· skader
· fingrenes betydning
· de store linier….hoved, hjerte og livslinje

· mindre linjer, bjerge, ringe, armbånd mm
· lidt om blindtegninger

På foredraget vil jeg gennemgå forskellige områder i din venstre hånd, som er din sjæls hånd. Således at du på foredraget vil få indsigt i dig selv, særlige gaver, noget med din barndom, psykisk rygrad, din adgang til energi m.m.. Det er helt sikkert du vil tager videre ud i verden med nye opdagelser omkring dig selv og din sjæl.
‍Der vil evt. blive mulighed for at enkelte fra publikum får tydet en blindtegning.
Billetbestilling på www.billetto.dk (gebyr 18,00 kr.)
Medlemmer får refunderet det ½ af billetprisen ved fremvisning af betalt medlemskort. billetsalget starter 15. juni 2024 kl. 08.00

www.lilasteinarhaarup.d

Arrangør

Lokation

Lysets Hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori