Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

LILJEGROTTEN - en økogotisk lyttesession med Kim Richard Adler Mejdahl

Afholdt event

LILJEGROTTEN - en økogotisk lyttesession med Kim Richard Adler Mejdahl

Fra DKK 60,00

Sted

Dato

21 maj 2023 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Skovhuset Kunst & Natur byder indenfor til en poetisk og monstrøs lydoplevelse, når vi fordyber os i Kim Richard Adler Mejdahls album Liljegrotten. Vi dæmper lyset og gør klar til en lyttesession, hvor vi går på opdagelse i hans fascinerende univers. Albummet introduceres af Kim Richard Adler Mejdahl selv.

I Skovhusets gruppeudstilling TERRA: Resonans kan man aktuelt opleve Mejdahls videoværk Hour of Moth (Etude II) fra 2019. Værket tager form som en musikvideo, hvor han selv synger – som en længselsfuld hyldest til natsværmerne og punktet hvor nattens skabninger og mennesket smelter sammen. Soundtracket indgår i Liljegrotten, som derudover består af lydoptagelser fra hans soloudstilling med samme titel på Overgaden i 2020-21. Her kunne besøgende interagere med en række hjemmebyggede instrumenter, og optagelserne herfra udgør nu kernen af albummet. Med den kollektive indsats udforsker albummet vores relation til naturen set i lyset af klimaforandringerne. Selv beskriver Mejdahl albummet som ”Heavy metal salmer… en kirkekoncert opført af hekse. Lyden af den gamle verden, der clasher med den nye.” I anledning af arrangementet kan man opleve Mejdahls midlertidige værk BUKET – en buket af selvlysende liljer, der viser vej i mørket.

Billet til arrangementet: kr. 60. Billetter kan købes gennem billetto.dk eller ved indgangen. Har man årskort/skovhusklubkort kan billetter købes til halv pris ved indgangen eller ved at reservere billet pr. e-mail til skovhuset@skovhuset.org.

Læs mere på skovhuset.org

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .