Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Line Kruse / BÅND

Afholdt event

Line Kruse / BÅND

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

14 maj 2022 kl. 20:00 - 21:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Line Kruse har altid inviteret os med på sine rejser, og hendes fem tidligere album tegner et præcist kort over hendes møder og fund i grænselandet mellem jazz og latinamerikansk musik.

Nu peger pilen mod Danmark og et stort udvalg af musikalske billeder og Line Kruses meget personlige minder er knyttet til det nye album BÅND.

”Jeg har kaldt albummet for BÅND fordi det giver så meget mening lige nu. En hyldest til alt det der binder os sammen, til vores oprindelseslande og adoptionslande, til vores kulturer som gensidigt beriges af vores møder og sammentræf,”  - Line Kruse

Program
I ti nye kompositioner og arrangementer tager Line Kruse os bl.a. med ind i den danske sangskat med flere af Carl Nielsens sange. I musikken er der referencer til Harald Blåtand, Gudinden Freja og den danske naturs poetiske melankoli, altid præget af Line Kruses latinamerikanske signatur.

Find yderligere information på www.linekruse.com/bånd

Medvirkende
Line Kruse – violin, arrangement og komposition
Cæcilie Norby, voc (special guest)
Mads Lacour - trompet, flugelhorn
Frederick Menzies - tenorsax, klarinet og basklarinet
Steen Nikolaj Hansen – basun
Gediminas Strupinskas – klaver
Mindaugas Stumbras – guitar
Kasper Vadsholt – kontrabas
Jonas Johansen – trommer


Koncerten er gennemført med generøs støtte fra Dansk Kapelmesterforening, Dansk Musiker Forbund, Jazz Danmark.

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .