spring til hovedindhold

Linoleumstryk i Storm B Café

Linoleumstryk i Storm B Café

Fra DKK 275,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Lav dit eget linoleumstryk i Storm B Cafe´ "sommer-edition".
Nyd en sommeraften med masser af kreativitet, åbne døre og god stemning!

torsdag d. 15/6 kl.17.30-20.30 sammen med Annegitte fra Argentum.

Nadia sørger for lækker aftensmad, og Annegitte vil stå for hjælp og vejledning, så du kan lave dit eget linoleumstryk i forskellige friske farver. Lav et fint tryk til væggen derhjemme, eller en smuk gave til en du holder af.
Linoleumstryk er en grafisk teknik, der trykkes fra en linoleumsplade, hvor dit motiv er skåret i pladen og hvert tryk bliver unikt. Linoleumsplader i dag er meget blødere og nemmere at arbejde med, end i gamle dage. Alle kan være med. Mindre børn skal have hjælp af deres forældre. Vi har materialer og ideer, men medbring gerne egne ideer. Vi kan trykke i forskellige farver.

Prisen for at deltage er 275 kr. pr person. Du får aftensmad, en dejlig vegetarisk ret - En linoleumsplade 7 x 10 cm og op til 6 tryk med hjem. Drikkevarer og flere plader, også i andre størrelser, kan købes.

Der er 32 pladser til arrangementet, og det er først til mølle.

Hvis der er ledig plads på dagen, kan du også dukke op og være med.

Med venlig hilsen

Nadia – Storm B Café og Annegitte – Argentum Galleri og Værksted

Arrangør

Galleri Argentum er et hyggeligt galleri og sølvværksted, hvor der sælges håndlavede unika sølvsmykker, lavet på eget værksted, grafiske tryk, malerier, keramik mm. Jeg laver workshops i sølvværkstedet og i linoleumstryk.

Lokation

Storm B Café, Degnestavnen 1, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder