Lis Sørensen UDSOLGT

eventet sluttede

Lis Sørensen UDSOLGT

Billetter fra DKK 250,00

Dato

20 nov 2013 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Med bagagen fyldt med sine allerstørste og elskede sange, drager Lis Sørensen med sit band ud til landets musikscener og lover publikum en musikoplevelse af de helt store.

Lis Sørensens store sange lever og folder sig ud i nye facetter, når de tages under kærlig behandling af Lis Sørensens store og varme stemme.

Trods de næsten 40 år i musikbranchen, har Lis Sørensen konstant formået at forny sig og lokke nye generationer til, som har opdaget det imponerende skatkammer af sange, Lis gennem en lang karriere har været ophavskvinde til. Det er således et meget bredt publikum, der mødes til en forrygende aften i selskab med nye sange og sprællevende klassikere som Mindernes Allè, Tæt På ækvator, Verden Er I Farver, Vågen I Drømmeland, Indtil Dig Igen og Stille Før Storm.

Lis Sørensen kender efterhånden sit publikum særdeles godt og formår ved hver koncert at skabe en varm stemning af gensidig nærvær. Et nærvær, der løfter koncerten til en fælles musikoplevelse, der går lige i hjertet på alle både foran og på scenen og fylder hver koncert med både genkendelighed og store overraskelser.

Bag sig har Lis Sørensen sit faste og meget roste backingband bestående af store navne inden for dansk musik (Poul Halberg - guitar, Jonas Kragh – guitar, Jette Schandorf – bas og Jan Sivertsen – trommer). Det er derfor et særdeles sammentømret hold, der med Lis Sørensen i front lader de elskede sange få liv og styrke.

I KulturMøllen Bælum glæder vi os ubeskriveligt til at byde Lis Sørensen velkommen!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .