eventet sluttede

Lis Wessberg

DKK 80,00 - DKK 110,00

Sted

Dato

18 mar 2022 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Lis Wessberg
Trombonisten Lis Wessberg har en lang og glorværdig karriere bag sig som side(wo)man i danske og udenlandske jazz- og pop-konstellationer. Men sidste år kastede hun sig ud i projektet med en pladeudgivelse i eget navn og efterfølgende koncerter med håndplukkede musikere fra øverste hylde i dansk jazz. Det bliver en koncert med originale og velturnerede kompositioner og respektindgydende arrangementer.

Lis Wessberg er optaget af sin lyd og den gode melodilinje og som hun udtrykker det: ”Hellere langsomt og stille, end hurtigt og kraftigt”, som hos  cool jazz inspirationskilderne, Lee Konitz og Ben Webster. Hendes trombonespil fungerer nærmest som en vokalist, der varmt fortolker en tekst uden ord, over de harmonisk smukke arrangementer.
Lis Wessberg blev som 19-årig blev optaget på Rytmisk Musikkonservatorium i København og har i sin 30-årige karriere som professionel jazzmusiker medvirket på over 40 udgivelser.


Lineup
Lis Wessberg - trombone
Lennart Ginman - bas
Jeppe Gram - trommer
Steen Rasmussen - piano


Foreningen Amagerbro Jazz
Amagerbro Jazz er en forening skabt af lokale entusiaster med fokus på jazz af høj standard i en uformel ramme i det lokale kulturhus, Kvarterhuset. Kom tæt på musikken i den hyggelige koncertsal og nyd den gode stemning - uanset om du blot er nysgerrig på jazzen eller garvet entusiast.


Medlemskab
Du kan blive medlem af Amagerbro Jazz. Et medlemskab koster 100 kr. om året og giver 25% rabat på billetten. Kan købes på vores Billetto-medlemsprofil.


Hvordan finder jeg Amagerbro Jazz?
Ta´ en bus eller Metroen, kun få minutter fra den smukkeste koncertsal i byen. Kvarterhuset ligger midt i Holmbladsgade. Post- og Taxi-adressen er: Jemtelandsgade 3, 2300 Kbh S. Fra Metroen, station Amagerbro, er der blot to minutters gang. Buslinjerne 250S og 5C holder også ved Amagerbro Metro station.

Covid-19
Vi følger naturligvis de til en hver tid gældende retningslinjer for Covid-19, så alle kan få en god og tryg koncertoplevelse i Kvarterhuset.

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .