Litterær lørdag: Introduktion til Victor Hugos liv og forfatterskab

Litterær lørdag: Introduktion til Victor Hugos liv og forfatterskab

Billetter fra DKK 35,00

Sted

Dato

13 maj 2023 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Klassikere og konditorkager på Øbro Jagtvej Bibliotek.

Victor Hugo har med udgivelser som De Elendige og Klokkeren fra Notre Dame opnået global klassiker status. Hans forfatterskab er dog bredere og Hugo er blandt franskmænd hyldet som en af deres største digtere gennem tiderne.

Jørn Boisen vil på denne litterære lørdag føre os ind i Victor Hugos forfatterskab og beskrive den betydning Victor Hugo havde for franskmændene.

Billet koster 35 kr. og udover de litterære guldkorn vil der være kaffe og konditorkage. Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Om Jørn Boisen:

Han er lektor på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk og har bl.a. det tyvende århundredes franske litteratur, litteraturteori, og filosofi som felt.

Om Østerbros Læseklubber:

Østerbros læseklubber består af tovholdere fra flere læseklubber tilknyttet Østerbros biblioteker. Gruppen laver arrangementer til litterært interesserede borgere på Østerbro.

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .