spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Litterær lørdag: Martin Andersen Nexøs liv og forfatterskab

Afholdt event

Litterær lørdag: Martin Andersen Nexøs liv og forfatterskab

Fra DKK 35,00

Sted

Dato

25 nov 2023 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Klassikere og konditorkager på Øbro Jagtvej Bibliotek.

Martin Andersen Nexø (26.6.1869 - 1.6.1954) indgik med sine fortællinger om den gamle bornholmske almue  i dansk litteraturs 'folkelige gennembrud'. Senere blev han den centrale skikkelse i nordisk litteraturs 'sociale gennembrud'. Han opnåede  verdensberømmelse, især igennem to af sine hovedværker, Pelle Erobreren og Ditte Menneskebarn, og han blev i 1931 og 1950 indstillet til Nobelprisen i litteratur.

Om Bo Tao Michaëlis: Mag.art. i litteraturvidenskab, anmelder og forfatter Bo Tao Michaëlis vil denne eftermiddag levende fortælle om Martin Andersen Nexøs liv og forfatterskab.

Billet koster 35 kr. og udover de litterære guldkorn vil der være kaffe og konditorkage.
Arrangementet er lavet af Østerbros Læseklubber og støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Om Østerbros Læseklubber:
Østerbros Læseklubber består af tovholdere fra flere læseklubber tilknyttet Østerbros biblioteker. Gruppen laver arrangementer til litterært interesserede borgere på Østerbro.

Lokation

Øbro Jagtvej Bibliotek, Jagtvej 227, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .