Litteratur på Slottet med Pia Tafdrup

eventet sluttede

Litteratur på Slottet med Pia Tafdrup

Billetter fra DKK 195,00

Sted

Dato

08 apr 2018 kl. 13:00 - 15:00

Beskrivelse

Litteratur på Slottet med prisvindende Pia Tafdrup

Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår dørene op på Charlottenlund Slot til en poetisk eftermiddag, hvor Pia Tafdrup præsenterer og læser op fra sin nye anmelderroste bog

SYNET AF LYSTræd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Vi inviterer dig ind i slottets smukke Riddersal til oplæsninger og diskussioner fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Søndag d. 8. april præsenterer Pia Tafdrup sit nyeste værk, tredje bind i den poetiske serie om sanserne, der startede med 'Smagen af stål' og 'Lugten af sne'. Det nye værk bærer titlen 'Synet af lys' og er netop udkommet på Gyldendal. Synet af alt det smukke og det grimme, det lyse og det mørke, er i fokus, og læseren følger Tafdrup gennem alle de glædelige og smertefulde følelser, som disse syn bringer med.

Hør det i levende live, når vi byder på sanselig og nærværende poesi i royale rammer.

"(Tafdrups) måske allerbedste digtsamling indtil nu" ★★★★★★ Berlingske

”Pia Tafdrup er en af vor tids suverænt største danske digtere” ★★★★★ Fyens

Pia Tafdrup er anerkendt langt uden for Danmarks grænser, vinder af bl.a. Nordisk Råds Litteraturpris og oversat til 30 sprog.

Det bliver en fortryllende eftermiddag på det smukke slot, der netop er åbnet op for offentligheden med kulturarrangementer. Kombiner eventuelt den royale litteraturoplevelse med en forårstur i den smukke slotshave eller langs havet ved Charlottenlund Strandpark.

Tag en partner under armen og bliv en del af historien, når I træder ind i slottets smukke Riddersal til litteratur oplæsning på højeste niveau.

Billetten koster 195,- for en eftermiddag på slottet i selskab med Pia Tafdrup og er inkl. et glas bobler og billetgebyr.

Der er begrænset antal pladser og forhøjet entré i døren. Få din billet med det samme her:

Ja - Jeg vil med

Har du spørgsmål, så ring endelig på 20 96 25 09 eller skriv til david@digitaltribes.dk

Læs de stjernespækkede anmeldelser her:

www.b.dk/boganmeldelser/80er-englen-og-akademimedlemmet-er-tilbage-med-sin-maaske-allerbedste

https://www.fyens.dk/Kultur-Danmark/Tafdrup-skildrer-det-forunderlige-liv-Digte-fra-hjertet-formet-i-hjernen/artikel/3242529

Læs om Litteratur på Slottet i Politiken her: politiken.dk/Ny-litteraturscene-ser-dagens-lys


Arrangementet er sat i scene af David A Jensen Litteratur i samarbejde med


Og støttet af
Portrætfoto af Pia Tafdrup: Isak Hoffmeyer

Arrangør

Teambuilding | Events | Workshops | Communications

🇬🇧

The Tribe is an event and teambuilding agency based in the idyllic Charlottenlund Castle, just a few kilometers north of Copenhagen. We are rooted in anthropology, the Enneagram, live gaming and storytelling, as we host events for companies and occasional private events, workshops and evolving journeys. 

Go to The Tribe event & teambuilding🇩🇰
The Tribe er et teambuilding og eventbureau der byder på en udviklingsrejse for dig og dit team eller hele arbejdspladsen. Vi har rødder i antropologien, laver vores egne unikke gruppe dynamiske spil og bygger vores fundament gennem Enneagrammet og storytelling.

Vores team oplevelser er udviklet gennem flere år, iscenesat i royale rammer til den perfekte teamdag eller firmaoplevelse.

Velkommen til en anderledes og fordybende oplevelse, i magiske omgivelser på Charlottenlund Slot.

Læs mere om The Tribe teambuilding og eventbureau

The Tribe teambuilding og firmaevents

Lokation

Pia Tafdrup i Riddersalen Pia Tafdrup i Riddersalen, Charlottenlund Slot, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .