Litteratur på Slottet - med Pia Tafdrup

08 apr 2018 kl. 13:00 - 15:00

Pia Tafdrup i Riddersalen, Charlottenlund Slot, 2920 Charlottenlund


Litteratur på Slottet med prisvindende Pia Tafdrup

Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår dørene op på Charlottenlund Slot, til en magisk og poetisk eftermiddag, med den prisvindende digter Pia Tafdrup.Træd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Vi inviterer dig indenfor i slottets smukke riddersal til oplæsning og præsentationer fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Søndag d. 8. april præsenterer Pia Tafdrup sit kommende værk, tredje bind i den poetiske serie om sanserne, der startede med 'Smagen af stål' og 'Lugten af sne'. Det nye værk, hvis titel vi afslører snart, udkommer foråret 2018. Hør det i levende live, når vi byder på sanselig og nærværende poesi i royale rammer.

En berigende søndag eftermiddag i lyrikkens tegn, med en af Danmarks største digtere. Pia Tafdrup er anerkendt langt uden for Danmarks grænser og vinder af bl.a. Nordisk Råds Litteraturpris.

Begrænset antal pladser. Få din billet med det samme her:

Ja tak - Jeg vil med


Læs om Litteratur på Slottet i Politiken her: politiken.dk/Ny-litteraturscene-ser-dagens-lys

Se video med Pia Tafdrup her: https://www.facebook.com/CharlottenlundSlot/videos/406950383109854


Har du spørgsmål, så skriv endelig til i@copenhagenstorytellers.dk

Arrangementet er arrangeret af David A Jensen Litteratur i samarbejde med Charlottenlund Slot. og Copenhagen Storytellers

og støttet af


Portrætfoto af Pia Tafdrup: Isak Hoffmeyer

Early Bird Billet

Salg lukket


Entrébillet

DKK 195,00 + DKK 13,51 gebyr