Litteratur på Slottet med Pia Tafdrup

08 apr 2018 kl. 13:00 - 15:00

Pia Tafdrup i Riddersalen, Charlottenlund Slot, 2920 Charlottenlund

Litteratur på Slottet med prisvindende Pia Tafdrup

Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår dørene op på Charlottenlund Slot til en poetisk eftermiddag, hvor Pia Tafdrup præsenterer og læser op fra sin nye anmelderroste bog

SYNET AF LYSTræd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Vi inviterer dig ind i slottets smukke Riddersal til oplæsninger og diskussioner fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Søndag d. 8. april præsenterer Pia Tafdrup sit nyeste værk, tredje bind i den poetiske serie om sanserne, der startede med 'Smagen af stål' og 'Lugten af sne'. Det nye værk bærer titlen 'Synet af lys' og er netop udkommet på Gyldendal. Synet af alt det smukke og det grimme, det lyse og det mørke, er i fokus, og læseren følger Tafdrup gennem alle de glædelige og smertefulde følelser, som disse syn bringer med.

Hør det i levende live, når vi byder på sanselig og nærværende poesi i royale rammer.

"(Tafdrups) måske allerbedste digtsamling indtil nu" ★★★★★★ Berlingske

”Pia Tafdrup er en af vor tids suverænt største danske digtere” ★★★★★ Fyens

Pia Tafdrup er anerkendt langt uden for Danmarks grænser, vinder af bl.a. Nordisk Råds Litteraturpris og oversat til 30 sprog.

Det bliver en fortryllende eftermiddag på det smukke slot, der netop er åbnet op for offentligheden med kulturarrangementer. Kombiner eventuelt den royale litteraturoplevelse med en forårstur i den smukke slotshave eller langs havet ved Charlottenlund Strandpark.

Tag en partner under armen og bliv en del af historien, når I træder ind i slottets smukke Riddersal til litteratur oplæsning på højeste niveau.

Billetten koster 195,- for en eftermiddag på slottet i selskab med Pia Tafdrup og er inkl. et glas bobler og billetgebyr.

Der er begrænset antal pladser og forhøjet entré i døren. Få din billet med det samme her:

Ja - Jeg vil med

Har du spørgsmål, så ring endelig på 20 96 25 09 eller skriv til david@digitaltribes.dk

Læs de stjernespækkede anmeldelser her:

www.b.dk/boganmeldelser/80er-englen-og-akademimedlemmet-er-tilbage-med-sin-maaske-allerbedste

https://www.fyens.dk/Kultur-Danmark/Tafdrup-skildrer-det-forunderlige-liv-Digte-fra-hjertet-formet-i-hjernen/artikel/3242529

Læs om Litteratur på Slottet i Politiken her: politiken.dk/Ny-litteraturscene-ser-dagens-lys


Arrangementet er sat i scene af David A Jensen Litteratur i samarbejde med


Og støttet af
Portrætfoto af Pia Tafdrup: Isak Hoffmeyer

Entrébillet inkl. bobler og gebyr

Salg lukket