Litteratur på Slottet med Thomas Boberg

26 jan 2018 kl. 19:00 - 21:00

Fantombillede på Charlottenlund Slot med Thomas Boberg, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund

Fantombillede på Charlottenlund Slot

Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår portene op på Charlottenlund Slot, til en magisk og poetisk aften, med den prisvindende rejseforfatter og digter Thomas Boberg i centrum.

Træd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Vi inviterer dig indenfor i slottets smukke riddersal til oplæsning og præsentationer fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Premieren er den 26. januar med anmelderroste Thomas Boberg, der vil læse op og præsentere sit forfatterskab med udgangspunkt i værket 'Fantombillede'. 'Fantombillede' er et selvportræt af digteren som turist, som samtalepartner for døde digtere, som kapitalist i kærligheden, som drømmer, som vismand, som selvterapeut - som digter.

Thomas Boberg er kendt som en af landets bedste digtere og rejseforfattere. Bl.a. modtager af Det Danske Akademis Store pris og Otto Gelsted Prisen. Han har rejst i store dele af verden og har i mange år været bosat på det sydamerikanske kontinent. Mens fantombilledet manifesterer sig på slottet, træder du ind i riddersalen til stemningsfuld musik og levende lys. Duftene fra slotsbaren stimulerer sanserne og der varmes op fra scenen, mens vi venter på aftenens hovedperson. Gå ikke glip af denne poetiske og sanselige oplevelse og få din billet til premieren på Litteratur på Slottet, mens der stadig er plads. Tag en partner under armen og bliv en del af historien, når I træder ind i slottets smukke riddersal, til litteratur oplæsning på højeste niveau.

Begrænset antal billetter. Vælg mellem:

Entrébillet Royal der inkluderer to unikke digtsamlinger fra Copenhagen Storytellers. Pris 275,- ekskl. billetgebyr. Du får bøgerne ved din ankomst til slottet og kan vælge ml. flere anmelderroste titler. (normalpris pr. bog = 199,-)

Eller Entrébillet Standard til 225,- ekskl. billetgebyr.


Klik her og reservér din billet med det samme

Arrangementet er sat i scene af David A Jensen i samarbejde med Copenhagen Storytellers og Charlottenlund Slot.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond


Er du stadig i tvivl om det er en god investering?

Hør Thomas Boberg læse op her. Vi er i Mexico, konfronteret med en flok vilde bastard hunde.

Og se udvalgte bøger fra Copenhagen Storytellers. copenhagenstorytellers.dk/bøger

Reservér din billet nu

Entrébillet Royal inkl. 2 bøger fra Copenhagen Storytellers

Salg lukket

Entrébillet Standard

Salg lukket