spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Litteratur på Slottet med Thomas Boberg

Afholdt event

Litteratur på Slottet med Thomas Boberg

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

26 jan 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Fantombillede på Charlottenlund Slot

Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår portene op på Charlottenlund Slot, til en magisk og poetisk aften, med den prisvindende rejseforfatter og digter Thomas Boberg i centrum.

Træd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Vi inviterer dig indenfor i slottets smukke riddersal til oplæsning og præsentationer fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Premieren er den 26. januar med anmelderroste Thomas Boberg, der vil læse op og præsentere sit forfatterskab med udgangspunkt i værket 'Fantombillede'. 'Fantombillede' er et selvportræt af digteren som turist, som samtalepartner for døde digtere, som kapitalist i kærligheden, som drømmer, som vismand, som selvterapeut - som digter.

Thomas Boberg er kendt som en af landets bedste digtere og rejseforfattere. Bl.a. modtager af Det Danske Akademis Store pris og Otto Gelsted Prisen. Han har rejst i store dele af verden og har i mange år været bosat på det sydamerikanske kontinent. Mens fantombilledet manifesterer sig på slottet, træder du ind i riddersalen til stemningsfuld musik og levende lys. Duftene fra slotsbaren stimulerer sanserne og der varmes op fra scenen, mens vi venter på aftenens hovedperson. Gå ikke glip af denne poetiske og sanselige oplevelse og få din billet til premieren på Litteratur på Slottet, mens der stadig er plads. Tag en partner under armen og bliv en del af historien, når I træder ind i slottets smukke riddersal, til litteratur oplæsning på højeste niveau.

Begrænset antal billetter. Vælg mellem:

Entrébillet Royal der inkluderer to unikke digtsamlinger fra Copenhagen Storytellers. Pris 275,- ekskl. billetgebyr. Du får bøgerne ved din ankomst til slottet og kan vælge ml. flere anmelderroste titler. (normalpris pr. bog = 199,-)

Eller Entrébillet Standard til 225,- ekskl. billetgebyr.


Klik her og reservér din billet med det samme

Arrangementet er sat i scene af David A Jensen i samarbejde med Copenhagen Storytellers og Charlottenlund Slot.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond


Er du stadig i tvivl om det er en god investering?

Hør Thomas Boberg læse op her. Vi er i Mexico, konfronteret med en flok vilde bastard hunde.

Og se udvalgte bøger fra Copenhagen Storytellers. copenhagenstorytellers.dk/bøger

Reservér din billet nu

Arrangør

Teambuilding | Events | Workshops | Communications

🇬🇧

The Tribe is an event and teambuilding agency based in the idyllic Charlottenlund Castle, just a few kilometers north of Copenhagen. We are rooted in anthropology, the Enneagram, live gaming and storytelling, as we host events for companies and occasional private events, workshops and evolving journeys. 

Go to The Tribe event & teambuilding🇩🇰
The Tribe er et teambuilding og eventbureau der byder på en udviklingsrejse for dig og dit team eller hele arbejdspladsen. Vi har rødder i antropologien, laver vores egne unikke gruppe dynamiske spil og bygger vores fundament gennem Enneagrammet og storytelling.

Vores team oplevelser er udviklet gennem flere år, iscenesat i royale rammer til den perfekte teamdag eller firmaoplevelse.

Velkommen til en anderledes og fordybende oplevelse, i magiske omgivelser på Charlottenlund Slot.

Læs mere om The Tribe teambuilding og eventbureau

The Tribe teambuilding og firmaevents

Lokation

Fantombillede på Charlottenlund Slot med Thomas Boberg, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .