Log ind / Opret

Litteratur på Slottet med Thomas Boberg

26 jan 2018 kl. 17:00 - 19:00

Litteratur på Charlottenlund Slot med Thomas Boberg, Charlottenlund Slot, Jægersborg Allé 1, 2920 Charlottenlund


Litteraturarrangement i eventyrlige omgivelser. Vi slår portene op på Charlottenlund Slot, til en magisk aften, med den prisvindende forfatter og digter Thomas Boberg i centrum.

Træd ind i en anden verden med denne eksklusive litteraturscene på Charlottenlund Slot. Fra Januar byder vi indenfor i slottets smukke riddersal med oplæsning og præsentationer fra nogle af Danmarks bedste forfattere, digtere og oplæsere.

Første arrangement er den 26. januar med prisvindende Thomas Boberg, der vil læse op og præsentere sit forfatterskab med udgangspunkt i værket 'Fantombillede'.

I træder ind i riddersalen til stemningsfuld musik og levende lys. Dufte fra baren stimulerer sanserne og en unik kunstner varmer scenen op, mens vi venter på aftenens hovedperson:

Thomas Boberg er kendt som en af landets bedste digtere og rejseforfattere. Bl.a. modtager af Det Danske Akademis Store pris og Otto Gelsted Prisen.

Gå ikke glip af denne poetiske og sanselige oplevelse. Tag en partner under armen og bliv en del af historien, når I træder ind i slottets smukke riddersal til litteratur oplæsning på højeste niveau.

En forfriskende smagsoplevelse er inklusiv i prisen.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Billet

DKK 250,00 + DKK 15,91 gebyr