Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Litteraturen samler ind til 5 Skoler lørdag 7 marts

Afholdt event

Litteraturen samler ind til 5 Skoler lørdag 7 marts

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

07 mar 2020 kl. 15:00 - 19:00

Beskrivelse

Litteraturen samler ind til 5 Skoler i Odense og København.

Lørdag 7 marts har intet mindre end 150 af Danmarks bedste forfattere og kunstnere sagt ja til at stille op når Litteraturen samler ind. Denne gang samles der ind til projektet 5 Skoler, der har til formål at bygge og drive skoler ved den syriske grænse, så børn i flygtningelejrene også kan få mulighed for skolegang.

Så kom og vær med til Danmarks kærligste litteraturarrangement, et arrangement fyldt med musik, oplæsninger, samtaler, bogsalg m.m 

Arrangementet foregår på Charlottenborg, BRØG Litteraturbar og Johan Borups Højskole. 

Alle indtægter går ubeskåret til 5 Skoler

Billetten gælder hele dagen til samtlige scener i Odense og København.

Program: https://issuu.com/johanborupsh...

Lokation

BRØG Litteraturbar BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer