spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LITTERATURSALON #1

Afholdt event

LITTERATURSALON #1

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

03 mar 2016 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Få litteraturen helt ind under huden og vær med når 1920-ernes kultursalon genopstår i en lejlighed på Istedgade.

Autencitet og nærvær er nøgleord, når et håndplukket udvalg af forfattere og andre kulturpersonligheder læser op af udvalgte værker i en intim og hjemlig atmosfære.

Oplev forfatter og musiker Martin Hall, forfatter, dramatiker og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme, digter og skuespiller Casper Sloth og filmkunstner Michael Søndergaard undersøge Den Romantiske Mand på godt og ondt.

#1 Sko bedes efterladt udenfor døren.

#2 Telefoner holdes slukket.

#3 Undervejs serveres vin og brød (inklusiv i billetprisen).


Litteratursalon #1 arrangeres af ET KØNT SYN under litteraturfestivalen KBH LÆSER. Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Arrangør

Litteratursalon er en aften hvor vi hylder god vin og godt selskab. Eneste regel er, at alle telefoner er slukkede.

Lokation

En lejlighed, Istedgade 84, 1650 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .