Event aflyst

Liv Strömquist & Suzanne Brøgger

DKK 150,00

Sted

Dato

31 mar 2020 kl. 16:30 - 17:30

Beskrivelse

Hvad er kærlighed? Hvad er en lykkelig kærlighedsrelation? Og hvorfor har kærligheden så trange kår i vores tid?

Liv Strömquist tager i sin kommende udgivelse ’Den rödasta rosen slår ut’ kærlighedens gåde under kritisk og kærlig behandling i vores senkapitalistiske tid. Med hjælp fra filosofien, myterne, Beyoncé og Leonardo de Caprio undersøger hun med vanlig satirisk blik, hvordan synet på kærligheden og forskellen mellem kønnene har forandret sig gennem tiden. 

I anledningen af at udgivelsen kommer på dansk til marts, har vi invitereret Liv Strömquist og Suzanne Brøgger til at diskutere det nye værk og vor tids kærlighedsproblemer. 


Moderator: Kamilla Löfström.

Der vil være mulighed for bogkøb og signering.

. . . .

Liv Strömquist (f. 1978) har med sine to udgivelser ’Kundskabens frugt’ (2014) og ’I’m every Woman’ (2018) markeret sig som en af de førende feministiske tegneserieskabere i Sverige. Hun har modtaget flere priser og fået en stor fanskare af læsere over hele verden for sin rasende morsomme historiske analyse af kvindekønnets kulturhistorie i ’Kundskabens frugt’ og for sin satiriske fortælling om de patriarkalske strukturer, der har defineret verdenshistorien i ’I’m every Woman’.

Arrangør

Lokation

BRØG Litteraturbar BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .