Liv Strömquist & Suzanne Brøgger

31 mar 2020 kl. 16:30 - 17:30

BRØG Litteraturbar, Fiolstræde 7, 1171 København

Hvad er kærlighed? Hvad er en lykkelig kærlighedsrelation? Og hvorfor har kærligheden så trange kår i vores tid?

Liv Strömquist tager i sin kommende udgivelse ’Den rödasta rosen slår ut’ kærlighedens gåde under kritisk og kærlig behandling i vores senkapitalistiske tid. Med hjælp fra filosofien, myterne, Beyoncé og Leonardo de Caprio undersøger hun med vanlig satirisk blik, hvordan synet på kærligheden og forskellen mellem kønnene har forandret sig gennem tiden. 

I anledningen af at udgivelsen kommer på dansk til marts, har vi invitereret Liv Strömquist og Suzanne Brøgger til at diskutere det nye værk og vor tids kærlighedsproblemer. 


Moderator: Kamilla Löfström.

Der vil være mulighed for bogkøb og signering.

. . . .

Liv Strömquist (f. 1978) har med sine to udgivelser ’Kundskabens frugt’ (2014) og ’I’m every Woman’ (2018) markeret sig som en af de førende feministiske tegneserieskabere i Sverige. Hun har modtaget flere priser og fået en stor fanskare af læsere over hele verden for sin rasende morsomme historiske analyse af kvindekønnets kulturhistorie i ’Kundskabens frugt’ og for sin satiriske fortælling om de patriarkalske strukturer, der har defineret verdenshistorien i ’I’m every Woman’.

Billet UDSOLGT