spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Live Foyn Friis

Afholdt event

Live Foyn Friis

Fra DKK 70,00

Sted

Dato

23 aug 2018 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse

De har spillet totalt utsolgte konserter i Tyskland. Live Foyn Friis har spilt konserter i USA, Brasil, Afrika, Europa og Norden, og til efteråret 2018 er deres første tour til Japan, hvor deres siste album, med Aarhus Jazz Orchestra, er blevet nominert til en internasjonal pris: Årets Big Band album 2018.

Debutalbumet Joy Visible, og de 3 senere albums ble nominert til Danish Music Awards i 2012, 2015, 2017, og Live utnevnt som Danmarks nye jazzstjerne og vant prisen Årets Unge Jazzkomponst.

Live Foyn Friis er en norsk sanger og komponist. De slipper snart sitt 5te album (!!!) og en ny singel med musikkvideo! Den kommende singelen ble nominert ved Musikkprisen i Norge 2016 for årets sang, men de måtte klare seg med en 2dre plass. 

Bandet spiller musikk i sjangeren pop, indie-jazz, med trommer, el-bass, shynter, gitar, kor, loops, steeldrum og vokal. 

Det er elementer fra pop, rock og elektronika, og noen jazzede innflytelser her og der. Og de skal til i London i september!

Lokation

Valdemarsgade 1 , Aarhus C Valdemarsgade 1 , 8000 Aarhus C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .